ثروتمندترین فرد دنیا در جهان کاری را شروع کرده است که متخصصانش مجبور به حاضر شدن در محل کارند، اما او با شیوهای کارمندانش را از خطر کرونا نجات میدهد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، ویروس کرونا به هیولایی تبدیل شده که کل جهان را به حالت اضطرار درآورده و همه مردم دنیا را خانهنشین کرده است. این روزها بیشتر افراد در خانه مشغول به کار هستند، اما با این وجود هنوز تخصصهایی وجود دارد که هم ضروری هستند و هم انجام آنها در خانه میسر نیست و این افراد کاملا در معرض خطر ابتلا به کووید ۱۹ هستند. در این میان ثروتمندترین فرد در جهان کاری را شروع کرده است که متخصصانش مجبور به حاضر شدن در محل کارند. اما این فرد چگونه قرار است کارمندانش را از خطر کرونا نجات دهد؟
جف بزوس، ثروتمندترین فرد دنیا که همان بنیانگذار شرکت بزرگ آمازون نیز است، به تازگی یک آزمایشگاه برای تست کووید ۱۹ دایر کرده است که کارمندان خط مقدم قرار است در آن مشغول به کار شوند.
شرکت آمازون در وبلاگ خود، کارهایی که قصد انجام آن را دارد و نحوه انجام آنها را شرح میدهد. این شرکت همچنین اعلام کرده که دانشمندان تحقیقاتی، مدیران برنامه، متخصصان تدارکات و مهندسان نرمافزار قرار است از مشاغل روزمره خود به این آزمایشگاه تغییر محل بدهند و روی پژوهشهای مربوط به کرونا متمرکز شوند.
آمازون در این وبلاگ میگوید: مونتاژ تجهیزات مورد نیاز برای ساخت اولین آزمایشگاه خود را آغاز کردهایم و امیدواریم که به زودی آزمایش روی تعدادی از کارکنان خط مقدم خود را شروع کنیم. هنوز مطمئن نیستیم که این کار چقدر زمان میبرد، اما فکر میکنیم که ارزش این تلاش را دارد و آمادهایم تا هر چه میآموزیم را با دیگران به اشتراک بگذاریم.
به گفته آمازون، این شرکت برای حفظ سلامت و ایمنی کارمندانش تمام تلاشش را میکند و در عین حال به افرادی که بیش از هر زمان دیگری در این مسیر خدمت میکنند، رسیدگی خواهد کرد.
آمازون میگوید: کارمندان ما قهرمانانی هستند که به مردم کمک میکنند کالاهای خود را در منزل دریافت کنند؛ کالاهایی را که شاید نتوانند به دلیل رعایت فاصلهگذاری اجتماعی بخرند.
این شرکت ادعا میکند که برای اطمینان از سلامت و ایمنی تیمهایش بیش از ۱۵۰ تغییر روند مهم را در سایتهای مختلف سراسر جهان ایجاد کرده است. همچنین ماسکهایی را برای کارمندانش توزیع کرده و به طور مرتب دمای بدن آنها را اندازه میگیرد.
به گفته آمازون، آزمایش منظم در مقیاس جهانی در تمام صنایع، هم به حفظ امنیت مردم کمک میکند و هم به اقتصاد و بهرهوری اقتصادی. علاوه بر این، آزمایش منظم افرادی که علائم کرونا را ندارند نیز راه بسیار خوبی برای مبارزه با این ویروس است.