کد خبر:۸۴۳۰۲۵
منتخب مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس:

عدالت و پیشرفت از مسیر آموزش و پرورش محقق می‌شود

منتخب مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: آموزش و پرورش باید در رأس امور باشد و برای تحقق عدالت و پیشرفت جامعه باید مسیر را از آموزش و پرورش آغاز کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری، منتخب مردم گرگان و آق قلا نشست مشترک با مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گرگان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش باید در راس امور باشد و برای تحقق عدالت و پیشرفت جامعه باید از آموزش و پرورش آغاز کنیم.
 
منتظری تصریح کرد: نوع نگاه متولیان، دولت و مجلس باید به آموزش و پرورش تغییر پیدا کند. آموزش و پرورش یک بنگاه اقتصادی نیست و نباید نگاه ترحم آمیز به این وزارتخانه داشت.
 
منتخب مردم گرگان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: باید گفتمان‌ها را در مورد سند تحول بنیادین به میدان عمل بکشانیم. متولیان این امر باید برش نقش‌آفرینی خود را نسبت به سند تحول بنیادین مشخص کنند.
 
وی تاکید کرد: برای حل بهتر مسائل و مشکلات لازم است نقد‌های علمی، منصفانه و منطقی به صورت مکتوب برای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و ریاست جمهوری ارائه شود؛ لذا باید یک نهضت مطالبه گری بین دانشجو معلمان برای تحقق این امر آغاز شود و آنان افق مطالبات خود را ارتقا دهند.
 
منتظری در خصوص دانشگاه فرهنگیان گفت: فضا‌های موجود مناسب دانشجو معلمان عزیز نیست و لازم است بهترین مراکز برای کسانی که میخواهند در خط مقدم جهاد فرهنگی ایفای نقش کنند، اختصاص داده شود. همچنین باید در مکانیزم‌های احراز صلاحیت گزینش دانشگاه فرهنگیان تجدید نظر شود و بهترین‌ها برای شغل خطیر معلمی انتخاب شوند.
 
وی در پایان گفت: مجلس موظف است قوی ترین، کارآمد‌ترین و بهترین چهره را برای وزرات آموزش و پرورش انتخاب کند و همچنین وزیر آموزش و پرورش نیز باید نشست‌های خود را با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس جهت پیشبرد اهداف گسترش دهد.
 
سجاد صدیقی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان نیز در این نشست گفت: متاسفانه در اذهان عمومی سیاستگذاران کشور موضوعی به اسم آموزش و پرورش وجود ندارد و هرآنچه که بوده اغلب در خصوص معیشت بوده است. در صورتیکه آموزش و پرورش یک دستگاه راهبردی و سرمایه گذاری برای کشور است لذا مسئله آموزش و پرورش باید در حوزه سیاستگذاری احیا شود.
 
صدیقی تاکید کرد: مطالبه مقام معظم رهبری تحول بنیادین در آموزش و پرورش و همچنین حفظ منزلت و شأن معلم است، اما متاسفانه مطالبات به مسئله معیشت تقلیل پیدا کرده است. به فرموده رهبری کسانی میخواهند آموزش و پرورش را از چشم مردم بیندازند و ارج و قرب اجتماعی معلم را از بین ببرند که ما باید تلاش کنیم تا ذهنیت اجتماعی را نسبت به این موضوع تغییر دهیم.
 
لازم به ذکر است در این نشست محمد خان احمدی، علی قاسمی، امیرمحمد امین ابادی، نرگس میرشکاری و فاطمه گیلک از فعالان بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گلستان به بیان نکاتی در خصوص سند تحول بنیادین، عدالت آموزشی، طرح خرید خدمات، مشکلات علمی و صنفی دانشگاه فرهنگیان و... پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار