اعضای شورای اسلامی شهر تهران یک فوریت طرح اعطای تسهیلات به کارکنان شهرداری تهران که در حین انجام وظایف محوله به بیماری کرونا مبتلا شده را بررسی کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در جریان دویست و دهمین جلسه شورای شهر تهران یک فوریت طرح اعطای تسهیلات به کارکنان شهرداری تهران که در حین انجام وظایف محوله به بیماری کرونا مبتلا شده و یا جان خود را از دست دادهاند بررسی شد.
احمد مسجد جامعی در خصوص یک فوریت این طرح گفت: این طرح برای جبران خدمات کسانی که در صف مقدم مقابله با کرونا در حوزه خدمات شهری هستند ارائه دادم. یک کم لطفی در رسانهها به حوزه خدمات شهری وجود داشت. اگرچه که فعالیت جامعه پزشکی و درمانی دوچندان شد، اما در این اتفاق در خط مقدم مقابله همکاران ما قرار داشتند که نقش آنها دیده نشد.
او ادامه داد: تصور میشد شهر را باد و باران اداره میکند، اما در تمام اتفاقاتی که رخ داد آنها نقش بیبدیلی داشتند. دستگاههای دیگر علاوه بر پاداش نیک نامی یک مابه ازای مادی نیز برای آنها منظور شد و این پاداش مالی برای همکاران ما نیز باید منظور شود.
مسجد جامعی با اشاره به اینکه حتی بستگان متوفی از مشایعت در بهشت زهرا خودداری میکردند به انجام وظایف پرسنل بهشت زهرا اشاره کرد و گفت: آنها در اجرای وظایف خود هیچ کوتاهی نکردند. اسناد نشان میدهد که ۵۰ سال پیش انجمن شهر از مسئولان شهرداری درخواست کرد که یک پزشک در بهشت زهرا (س) مستقر کنند تا مراقبت از سلامت غسالها را انجام دهد.
او تصریح کرد: این نامه به دلیل سرایت بیماری از یک جنازه به غسال و انتقال او به بیمارستان فیروزآبادی مطرح شد. ۵۰ سال پیش این پیشبینی شده است که یک نفر از حوزه خدمات شهری ممکن است در اثر مجاورت مبتلا به بیماری شود، پیشبینیهایی برای صیانت از جان آنها در نظر گرفته شد و لازم است این اقدام برای جبران خدمات همکارانمان در مراقبت امور بهداشت شهری و اعطای تسهیلات ویژه به کارکنانی که در حین انجام وظیفه به بیماری مبتلا میشوند ارائه شود.
در نهایت یک فوریت طرح اعطای تسهیلات به کارکنان شهرداری تهران که در حین انجام وظایف محوله به بیماری کرونا مبتلا شدند با رأی مثبت اعضای شورای شهر به تصویب رسید. در ادامه جلسه شورای شهر تهران پلاک ثبتی به مساحت ۳ هزار و ۳۳۲ متر مربع در منطقه یک و زعفرانیه مورد بررسی قرار گرفت. سالاری در توضیح این پلاک ثبتی گفت: این ملک سند تک برگ دارد و کاربری قدیم آن مسکونی بوده است. کمیسیون ماده ۷ در سال ۸۳ با داشتن ۵۵۴ اصله درخت آنرا باغ اعلام کرده است. شورای شهر در سال ۸۵ رأی باغ را تأیید کرد و سازمان بوستانها در سال ۹۸ با تعداد ۱۷۹ اصله آنرا باغ اعلام کرد.
محمد سالاری در جریان بررسی پلاک ثبتی واقع در منطقه آجودانیه به وسعت ۴ هزار متر مربع گفت: نظر کمیسیون ماده ۷ در سال ۹۷ آن را باغ اعلام کرده است. حد نصاب درختان این زمین ۲۴۷ اصله درخت است، اما در حال حاضر ۱۰۰ اصله درخت دارد. همه قرائن مبنی بر باغ بودن آن است.
اعضای شورای شهر تهران به این پلاک ثبتی رأی باغ دادند.
در ادامه پلاک ثبتی به مساحت ۷۸۲ متر مربع در منطقه پاسداران مورد بررسی قرار گرفت. سالاری در توضیح این پلاک ثبتی گفت: کاربری آن مسکونی است و کمیسیون ماده ۷ در سال ۸۷ با داشتن ۲۰ اصله درخت آنرا غیرباغ اعلام کرده است. نظر کمیسیون شهرسازی و معماری مبنی بر غیر باغ بودن آن است.
اعضای شورای شهر تهران به این قطعه زمین رأی غیرباغ دادند.
در ادامه جلسه شورای شهر تهران پلاک ثبتی به مساحت ۳ هزار و ۳۳۲ متر مربع در منطقه یک و زعفرانیه مورد بررسی قرار گرفت. سالاری در توضیح این پلاک ثبتی گفت: این ملک سند تک برگ دارد و کاربری قدیم آن مسکونی بوده است. کمیسیون ماده ۷ در سال ۸۳ با داشتن ۵۵۴ اصله درخت آنرا باغ اعلام کرده است. شورای شهر در سال ۸۵ رأی باغ را تأیید کرد و سازمان بوستانها در سال ۹۸ با تعداد ۱۷۹ اصله آنرا باغ اعلام کرد.
او ادامه داد: دیوان عدالت اداری در سال ۸۷ ابطال رأی باغ را رد کرد و طی دادنامه ارسالی، هیأت شعبه حکم به ابطال نظریه سال ۸۳ کمیته باغات را مطرح کرده است. این پلاک ثبتی اکنون دارای ۱۰۸ اصله درخت سبز و خشک است. نظر کمیسیون معماری و شهرسازی مبنی بر باغ بودن ملک است.
اعضای شورای شهر تهران به این قطعه زمین رأی باغ دادند. گفتنی است این ملک متعلق به حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت است.
در ادامه پلاک ثبتی به مساحت ۹۱۱ متر مربع در بلوار ارتش منطقه یک مورد بررسی قرار گرفت. سالاری در توضیح این قطعه زمین گفت: نظر کمیسیون ماده ۷ در سال ۹۲ غیر باغ اعلام شده است و رأی کمیسیون ماده ۱۲ بایر است. نظر کمیسیون معماری و شهرسازی نیز مبنی بر غیر باغ بودن ملک است.
اعضای شورای شهر تهران به این قطعه زمین رأی غیرباغ دادند.
در ادامه پلاک ثبتی به مساحت ۱۰ هزار و ۳۱۳ متر مربع در منطقه ۳ مورد بررسی قرار گرفت. اعضای شورای شهر تهران به این پلاک ثبتی رأی باغ دادند.
در جریان دویست و دهمین جلسه شورای شهر تهران پرونده ۱۸ پلاک ثبتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.