کد خبر:۸۴۵۴۳۲

افزایش دلبخواهی قیمت یک شرکت ماکارونی

رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه کاهشی در عرضه ماکارونی مورد نیاز مردم به ویژه در این ماه مبارک نداشته‌ایم و قیمت‌ها بدون تغییر است، گفت: فقط یک شرکت اقدام به افزایش خودسرانه قیمت کرده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با بیان اینکه کاهشی در عرضه ماکارونی مورد نیاز مردم به ویژه در این ماه مبارک نداشته‌ایم و قیمت‌ها بدون تغییر است، گفت: فقط یک شرکت اقدام به افزایش خودسرانه قیمت کرده است که پرونده آن برای برخورد قانونی به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.

معاون وزیر صمت و رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: تمامی اقلام و کالا‌های مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان به وفور و بدون هیچ گونه افزایش قیمتی در بازار موجود است و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند.

به گزارش وزارت صنعت، «عباس تابش» در جلسه ستاد تنظیم بازار در خصوص وضعیت کالا‌ها و اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان گفت: خرما که شاخص کالا‌های ویژه ماه مبارک رمضان است به قیمت مصوب در کف بازار موجود و در اختیار مردم است و با توافقی که با انجمن ملی خرما و تولیدکنندگان شده است خرمای ۷۰۰ گرمی به قیمت ۱۶ هزار و ۸۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود.

وی با اشاره به قیمت عرضه انواع برنج در بازار افزود: میانگین قیمت برنج هندی ۹ هزار و ۳۰۰ تومان، متوسط قیمت برنج هاشمی ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان و متوسط قیمت برنج تایلندی نیز ۱۳ هزار و ۷۳۰ تومان است.

معاون وزیر صنعت درباره شکر گفت: در حال حاضر هر کیلو شکر به قیمت ۵ هزار و ۹۰۰ تومان در زنجیره توزیع عرضه می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

انبار‌های روغن فعال هستند

وی با بیان اینکه انبار‌های روغن فعال هستند و مشکلی در بازار نیز نداریم، افزود: هیچ گونه افزایش قیمتی در این کالا که از کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به ویژه در ماه مبارک رمضان نیز هست، نداشته‌ایم.

۱۲ قلم کالای لبنی مشمول قیمت گذاری تثبیتی است

تابش در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص قیمت لبنیات بیان کرد: ۱۲ قلم کالای لبنی مشمول قیمت گذاری تثبیتی است و تغییر قیمت در مابقی کالا‌های لبنی نیز باید با هماهنگی و نظارت انجام شود که تا پایان ماه مبارک رمضان هیچ گونه افزایش قیمتی نخواهیم داشت.

بر اصل وفور و فراوانی کالا در بازار اعتقاد داریم

وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه بر اصل وفور و فراوانی کالا در بازار اعتقاد داریم، تصریح کرد: اگر برای تأمین کالایی مجبور به واردات آن شدیم، باید واردات با کمترین بروکراسی ادارای و در اسرع وقت انجام شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار