معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گزارشی از فعالیت در سامانه نوید و همچنین برگزاری جلسات مجازی دفاع از پایاننامه دانشجویان داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با مسئولان دانشکدهها ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای این معاونت در زمان همه گیری کرونا، عنوان کرد: بلافاصله بعد از تعطیلی دانشگاهها شورای آموزش مجازی در معاونت تشکیل و راهبردهای توسعه و تحول آموزش الکترونیک دانشگاه تبیین شد.
به گفته صدوقی، شروع به کار سامانه نوید، اتصال به سامانه مجازی وزارت بهداشت، طراحی و راه اندازی مرکز آموزشهای مبتنی بر شبیه سازی در دانشگاه و راه اندازی مرکز جامع آزمونهای الکترونیک دانشگاه از دیگر اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزیهای آموزش از راه دور از پیش از بحران انجام شده بود، افزود: ۸۴۱ عضو هیئت علمی در زمینه ارائه آموزشهای الکترونیک دروس تئوری فعالیت کردند. همچنین ۱۵۴۸ درس فعال و ۸ هزار محتوا در سامانه نوید بارگذاری شده است؛ این اقدامات جایگاه چهارم در تعداد درس فعال در سامانه نوید را برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارمغان آورد. همچنین ۱۲ وبینار آموزشی در رشتههای مختلف با محوریت مقابله با کرونا برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ایجاد زیرساختهای لازم جهت ارائه آنلاین و تعاملی دروس خبر داد و افزود: تمام این اقدامات شاخص وبومتریکس دانشگاه را افزایش میدهد.
وی با اعلام برگزاری ۷۲ مراسم دفاع از پایان نامه به صورت مجازی، تصریح کرد: مرکز جامع آزمون الکترونیک در دانشکده پزشکی در حال آماده سازی است و برای افزایش ظرفیتها تلاش میکنیم.
به گفته صدوقی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در ارتقای آموزش تعاملی بر بستر مجازی، اختصاص بودجه آموزشی به دانشکدهها بر اساس عملکرد آن ها، اعطای امتیاز ویژه به اعضای فعال هیئت علمی در این زمینه، از برنامههای آینده معاونت است.