آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۴۱۴

افزایش قربانیان و ابهامات فراوان درباره نحوه مدیریت کرونا توسط جانسون

افزایش چشمگیر تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا سوالات و ابهامات زیادی را درباره نحوه مدیریت دولت بوریس جانسون به وجود آورده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، جدیدترین آمار‌ها نشان می‌دهد تعداد تلفات ناشی از ویروس کرونا در بریتانیا از مرز ۳۸ هزار نفر گذشته است.

بر اساس این گزارش، آمار تلفات ویروس کرونا در بریتانیا با اختلاف زیادی بدترین آمار‌ها در بین کشور‌های اروپایی به شمار می‌رود و این مسئله ابهامات و سؤالات زیادی را درباره راهبرد و سیاست‌های دولت بوریس جانسون ایجاد کرده است.

ارقام منتشر شده از سوی دفتر ملی آمار برای انگلیس و ولز نشان می‌دهد تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در بریتانیا به بیش از ۳۸۲۸۹ نفر تا روز سوم می‌رسیده است. این آمار‌ها نشانگر رشد ۶ هزار نفری تلفات ویروس کرونا در یک هفته بوده است.

این آمار‌ها نشان می‌دهد بریتانیا یکی از آسیب پذیرترین کشور‌های جهان از بحران شیوع ویروس کرونا بوده، بحرانی که تاکنون جان بیش از ۲۸۵ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است.

این آمار‌ها یک روز پس از آن منتشر شده است که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس طرحی را برای کاهش محدودیت‌های قرنطینه‌ای و بازگشایی اقتصاد بریتانیا ارائه کرده است.

آمار‌های جدید حاکی است که یک سوم تلفات ویروس کرونا در انگلیس و ولز مربوط به خانه‌های سالمندان است.

روز دوشنبه دولت انگلیس یک سند ۵۱ صفحه‌ای تحت عنوان "طرح ما برای بازسازی: راهبرد دولت انگلیس برای بازیابی و بهبود پس از ویروس کرونا" منتشر کرده است.

این سند به کسب و کار‌ها اجازه بازگشایی و فعالیت مجدد را داده و به شهروندان و مردم نیز توصیه کرده است تا از ماسک استفاده کنند و حتی المقدور از حمل و نقل عمومی استفاده نکنند.

ولی دستورالعمل‌های دولت انگلیس با انتقادات گسترده‌ای روبرو شده است چرا که جزئیات این طرح به درستی نشان نمی‌دهد که آیا مردم باید تحت هر شرایطی به سر کار‌های خود بازگردند و مردم چطور می‌توانند در محل کار خود ایمن باشند.

علاوه بر این رهبران اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی نیز مخالفت خود را با رویکرد و راهبرد جانسون اعلام کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار