حزب مخالف کارگران برزیل به دنبال آغاز فرآیند استیضاح رئیسجمهوری راستگرای این کشور به دلیل سوءمدیریت در مواجهه با بحران کروناست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب مخالف کارگران برزیل به دنبال آغاز فرآیند استیضاح رئیسجمهوری راستگرای این کشور به دلیل سوءمدیریت در مواجهه با بحران کروناست.
به گزارش تارنمای شبکه تلهسور، حزب کارگران قرار است درخواست رسمی خود را برای آغاز فرآیند استیضاح «ژائیر بولسونارو» به مجلس نمایندگان این کشور ارائه کند. کمیسیون اجرایی این حزب چپگرا این درخواست را ارائه خواهد کرد.
احزاب دیگر برزیل از جمله جنبش سوسیالیسم، برخی سازمانهای مدنی و شماری از نهادهای حقوقی از این طرح استیضاح حمایت کردهاند.
در همین حال «گلیسی هافمن» رئیس حزب کارگران برزیل در نشستی اعلام کرد: با دولت کنونی در برزیل هیچ کاری از پیش نمیرود. بولسونارو در حل بحران کرونا در برزیل ناتوان بوده و صلاحیت اداره این کشور را ندارد.
تاکنون بیش از ۲۴۱ هزار نفر در برزیل به کرونا مبتلا شدهاند و این روند همچنان صعودی بوده و بیش از ۱۶ هزار فوتی داشته است.
حزب کارگران برزیل در همین راستا در حال جلب حمایت سایر احزاب و نهادهای مختلف برای به جریان انداختن رسمی استیضاح رئیسجمهوری این کشور است. لولا داسیلوا و دیلما روسف رئیسان جمهوری پیشین برزیل نیز فعالیت سیاسی خود را تحت این حزب پیش بردهاند.
برزیل این روزها شرایط کرونایی پیچیدهای را تجربه میکند که میتواند این کشور را به سوی بحرانی تمام عیار سوق دهد. چند عامل از جمله رویکرد نامشخص رئیسجمهوری برزیل، بیتوجهی میلیونها شهروند نسبت به قرنطینه خانگی و نظام بهداشتی و خدمات درمانی تحت فشار، سبب نگرانی کارشناسان در مورد آینده برزیل در دوران کرونا شده است.
این کارشناسان معتقدند، برزیل با این شرایط جزو چند کشوری در جهان قرار خواهد گرفت که بدترین وضعیت کرونایی را تجربه خواهد کرد و این به معنای احتمال بروز بحرانی تمام عیار در این کشور است. اختلافهای سیاسی در مورد سازوکارهای مقابله با کرونا، شرایط برزیل را پیچیدهتر کرده است. بی توجهی بولسونارو نسبت به جدی بودن شیوع کرونا در حالی جنجال به پا کرده که فرمانداران در این کشور برعکس او اقدام کرده و تدابیر ضدکرونایی را در چند ایالت اعمال کردهاند.
شیوه مدیریت مقابله با کرونا نیز در داخل دولت فدرال اختلافهای جدی ایجاد کرده بهگونهای که دو وزیر بهداشت این کشور در این رابطه از سمت خود استعفا کردهاند. کارشناسان معتقدند دولت برزیل از ابتدای شیوع کرونا، استراتژی مناسبی را برای مقابله با آن در پیش نگرفت و همین مساله اوضاع را رو به وخامت برده است.