کد خبر:۸۴۹۶۲۸
قالیباف:

وابستگی دولت‌های عربی به ابرقدرت‌ها علت شکستشان از صهیونیست‌ها بود

منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: مهم‌ترین علت شکست دولت‌های عربی در مقابل رژیم اشغالگر قدس، وابستگی‌شان به ابرقدرت‌ها بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمّدباقر قالیباف، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم، عصر امروز (جمعه ۲ خرداد) در مراسم گرامیداشت روز قدس که در جوار مزار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، شهید سلیمانی را فرزند حضرت امام رضوان‌الله دانست که در دوران دفاع مقدس، تربیتی که در محضر امام دیده بود را نشان داد.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی همه آرزو‌های امام و امت اسلامی که احیای اسلام و عزت مسلمین است را در روز قدس به بار نشاند.

قالیباف با اشاره به شکل‌گیری رژیم اشغالگر قدس در سال ۱۹۴۸ گفت: از زمان شکل‌گیری این رژیم اشغالگر به حمایت انگلیس و آمریکا، بحران و مشکلات و ناامنی در منطقه کلید خورد.

وی ادامه داد: از آن زمان، روز به روز رژیم صهیونیستی تقویت شد و کشور‌های عربی و کشور‌های اسلامی، مقاومت و مقابله درستی را نتوانستند با این رژیم انجام دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: در دهه ۶۰ میلادی کشور‌های عربی کنار هم قرار گرفتند و یک حرکت عربی- عبری در مقابل رژیم صهیونیستی شکل گرفت و متأسفانه در عرصه نظامی شکست خوردند و رژیم صهیونیستی توانست بخشی از سرزمین‌های فلسطین را به اشغال خود در بیاورد.

قالیباف در تحلیل چرایی این شکست، گفت: مهم‌ترین نقشی که وجود داشت و روز به روز رژیم صهیونیستی را تقویت کرد، این بود که جبهه‌ای که به عنوان عربی و نه اسلامی در مقابل این رژیم قرار گرفت، متکی به ابرقدرت‌های آن زمان بودند. به دیگر قدرت‌های مقابل انگلیس، وابسته بودند.

وی ادامه داد: کشور‌های عربی به سنت‌های الهی توجه نداشتند و متکی به مردم نبودند و متکی به باور‌های دینی و اسلامی و فرهنگ قرآنی نبودند. حتی وحدت و انسجام لازم را هم نداشتند. نتیجه این شد که در سال ۱۹۷۸ میلادی انورسادات به قرارداد کمپ دیوید تن داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار