آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۱۱۵۵

مستند «روایت رهبری» روی آنتن شبکه چهار می‌رود

مستند «روایت رهبری» با استفاده از تصاویر آرشیوی بکر و دیده نشده‌ای، ماجرای انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب را روایت می‌کند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجموعه مستند سه قسمتی «روایت رهبری» روز‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲ خردادماه ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

این مستند با استفاده از تصاویر آرشیوی دیده نشده‌ای از اجلاسیه فوق‌العاده مجلس خبرگان در ۱۴ خرداد ۶۸ و مباحثات صورت گرفته در این اجلاس، را رونمایی می‌کند و اسناد اجلاسیه فوق‌العاده مجلس خبرگان در ۱۵ مرداد سال ۶۸ در این مستند پخش می‌شود.

استعفای آیت‌الله منتظری، چگونگی پذیرفتن این استعفا توسط امام خمینی (ره) و بررسی آن در اجلاس مجلس خبرگان، اصل ولایت‌فقیه و چگونگی ورود آن به قانون اساسی، ارتباط آیت‌الله خامنه‌ای با امام خمینی (ره) و انقلاب و دلایل انتخاب ایشان برای رهبری و … از جمله موضوعاتی است که در این مستند به آن‌ها پرداخته شده است.

«روایت رهبری» به کارگردانی مهدی نقویان روز‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه (۱۰، ۱۱ و ۱۲ خردادماه) ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار