معاون درمان وزارت بهداشت گفت: داروی «فاویپیراویر» مزیت بهتری نسبت به داروهای قبلی برای بیماران کرونا ندارد و در مورد «رمدسیویر» هنوز به جمع بندی نهایی نرسیدهایم.
قاسم جانبابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: تحقیقات متعددی درباره عوارض ابتلا به کووید ۱۹ به خصوص عوارض ریوی، کلیوی و قلبی انجام شده که به تفصیل بررسی شدند و نتایج این یافتهها در دستورالعمل جدید درمان این بیماری اعلام میشود.
جان بابائی گفت: داروهای مصرفی در بهبود علائم این بیماری نیز در حال بررسی است. تاثیر «فاویپیراویر» مشخص شده که مزیت بهتری نسبت به داروهای قبلی ندارد. در مورد «رمدسیویر» هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم و بررسیها در حال انجام است. در مورد تاثیر داروی کلروکین در بهبود کووید ۱۹ نیز تحقیقاتی انجام شده که از نتایج آن در پروتکل جدید درمان کووید ۱۹ استفاده میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تحقیقات درباره اثربخشی پلاسما درمانی در بهبود کووید ۱۹ در حال انجام است. نتایج این روش در ۶۰ بیمار آماده شده و بررسی این درمان در ۲۵۰ بیمار ادامه دارد که نتایج آن اعلام خواهد شد.
از معاون وزیر بهداشت بپرسید اگر فاویپیراویر موثر نیست چرا روسیه هند و کویت و کشورهای دیگر تایید کردن که ۸۰ درصد موثره وزارت بهداشت مستندات و آزمایشات بالینی خودش را انتشار دهد و ثابت کند که موثر نبوده تا این اتهام از وزیر بهداشت که گفته میشود از سره لج بازی جلوی دارو فوق رو گرفت برداشته شود.
از شما هم خواهشمندم اگر به جان مردم ایران عزیز احترام قائل هستید این موضوع را لااقل به خاطره انسانیت پیگیری کنید
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
از شما هم خواهشمندم اگر به جان مردم ایران عزیز احترام قائل هستید این موضوع را لااقل به خاطره انسانیت پیگیری کنید