
با تلاش پژوهشگران دانشگاه سمنان؛
«سیستم کنترل دمای محیط داخلی با استفاده از ملات رسانا» ثبت اختراع شد
«سیستم کنترل دمای محیط داخلی با استفاده از ملات رسانا» توسط محققان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دانشکده مهندسی عمران و با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت اختراع شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «سیستم کنترل دمای محیط داخلی با استفاده از ملات رسانا» توسط محققان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشکده مهندسی عمران و همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان ثبت اختراع شد.
داود معروفی، مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اعلام این خبر به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: این اختراع توسط دکتر رضا کی پور عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، محمد فردوسیان و علی جرجانی از دانشجویان کارشناسی و دانشگاه سمنان در اداره کل ثبت اختراعات کشور به شماره ۱۰۱۰۱۹ به ثبت رسید.
کی پور در توضیح این اختراع گفت: امروزه در سیستمهای گرمایش داخلی، به منظور تأمین گرمای مطلوب فضا، از گاز برای گرمایش مستقیم و یا گرم کردن آب و انتقال آن به نقاط مورد نیاز، استفاده میشود که مشکلات استفاده از این روش، اتلاف انرژی، مصرف زیاد گاز، سختی انتقال انرژی به دلیل استفاده از لوله کشی آب و ایجاد گرمای نامتوازن است.
مسئول مرکز مالکیت فکری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان افزود: در این اختراع سیستم گرمایش مبتنی بر ملات رسانا است که با استفاده از جریان برق، گرمای مورد نیاز را از طریق دیوارهای جانبی و نیز کف تأمین میکند.
وی با بیان اینکه سیستم معرفی شده به منظور حفظ ایمنی و کنترل دمای محیط داخلی از یک سیستم کنترلی الکتریکی استفاده میکند اظهار داشت: از مزایای این اختراع میتوان به یخ زدایی و برف زدایی رویه راه و پل، ایجاد گرمای یکنواخت، مصرف انرژی بهینه به دلیل استفاده از یک سیستم کنترلی، پیاده سازی آسان، هزینه اجرا و نصب معقول و در دسترس بودن مواد اولیه اشاره کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.