کد خبر:۸۵۳۷۲۲
به همت متخصصان دانشگاه صنعتی سهند صورت گرفت

رونمایی از نسل جدید موتور‌های تراکتور در شرکت تراکتورسازی ایران

موتور دیزلی چهار سیلندر نسل جدید تراکتور، مجهز به سیستم پاشش سوخت کنترل الکترونیکی، به همت متخصصان دانشگاه صنعتی سهند و شرکت موتور سازان مجموعه تراکتور سازی ایران رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و به نقل از دانشگاه صنعتی سهند، در سال جهش تولید، نسل جدید موتور‌های دیزلی چهار سیلندر تراکتور در شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران در آیینی در تبریز رونمایی گردید.

محمد شهباز، مدیرعامل شرکت موتورسازان شرکت تراکتورسازی ایران در تبریز در این آیین گفت: ظرفیت سالانه تولید موتور‌های چهار سیلندر در این شرکت ۲۰ هزار دستگاه است که به راحتی می‌توانیم این تیپ جدید را جایگزین نسل قبلی بکنیم.

شهباز افزود: البته تولید نسل جدید موتور‌های چهار سیلندر دیزلی تراکتور در شرکت موتورسازان متناسب با نیاز بازار و سفارش مشتریان خواهد بود.

میرعلی اصغر مفید، مدیر تحقیق و توسعه شرکت موتورسازان نیز اعلام کرد: طراحی و ساخت این موتور با همکاری متخصصان و اساتید دانشگاهی از جمله اساتید دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی سهند دکتررحیم خوشبختی و دکترمجتبی یزدانی انجام شده است که این موضوع توسط مدیرعامل شرکت موتورسازان و مدیرعامل مجموعه تراکتورسازی ایران نیز مورد تایید قرار گرفته و این همکاری را گام بسیار مهمی در جهت ارتباط عملی و موثر دانشگاه با صنعت عنوان کرده و بر استمرار آن در پروژه‌های آتی این شرکت تاکید کردند.

مفید افزود: گشتاور موتور از ۳۳۰ به ۴۰۰ نیوتون متر رسیده و آلایندگی دوده آن نیز صفر شده است. ۷۵ درصد قطعات موتور جدید داخلی است و برای بومی سازی ۲۵ درصد باقیمانده با استفاده از توان قطعه سازان داخلی نیز برنامه ریزی شده است.

ابوالفتح ابراهیمی، مدیرعامل شرکت تراکتورسازی ایران نیز گفت: در سال جدید طراحی و تولید ۲ موتور جدید ۴۱۲۰ و ۴۵۰ در شرکت موتورسازان با استفاده از توان علمی متخصصان داخلی و دانشگاهی برنامه ریزی شده است. این ۲ موتور جدید قدرت بیشتر و مصرف سوخت کمتری خواهند داشت، ضمن اینکه کاربری ادوات جدید با نصب آنان بر روی تراکتور امکان پذیر خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
انشائ الله
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار