آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۱۲۵
در حوزه فرآورده‌های لبنی؛

اولین استارت‌آپ مجازی کشور در دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد

رئیس دانشگاه علمی کاربردی از برگزاری اولین استارت‌آپ مجازی کشور در حوزه فرآورده‌های لبنی با مشارکت این دانشگاه خبر داد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اولین استارت آپ مجازی کشور، در حوزه فرآورده‌های لبنی با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان و مرکز آموزش غرب استیل برگزار شد.

محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی که در این رویداد به صورت ویدئو کنفرانس حضور داشت، گفت: برگزاری استارت آپ مجازی نقطه عطفی است که نوید بخش عدم توقف فعالیت‌ها در هر شرایطی است.

وی با اشاره رسالت این دانشگاه در بهبود فرآیند‌ها و ارتقای ارزش افزوده و اهمیت رویداد‌های شتاب در تحقق این امر با اشاره به تحریم‌های ظالمانه افزود: کمترین آسیب پذیری کشور از تحریم ها، در بخش کشاورزی و دام بوده و ما توانسته‌ایم در تولید گندم، بخش دام، طیور و صنایع وابسته شاهد کمترین آسیب باشیم و هیچ کمبودی در زمینه تامین مواد غذایی مورد نیاز کشور احساس نکنیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی توجه به بخش کشاورزی و دام را اتفاق خوبی دانست و افزود: با وجود اشتغال زایی، نیاز به سرمایه گذاری سنگین هم نیست و این در حالی است که طبق برآوردها، برای تولید یک شغل، به حداقل ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است.

امید تاکید کرد: نتیجه توجه به سرمایه گذاری و ارزش افزوده در این بخش، علاوه بر کمک به سلامت خانواده و اقتصاد کشور، ارزآوری و سودآوری قابل توجه نیز هست.

گفتنی است در این رویداد شتاب، ۷۰ طرح شرکت داشت که از میان آن‌ها ۱۰ طرح ارائه شد و مورد قضاوت داوران قرار گرفت. اطلاعات مربوط به طرح‌ها و امتیازات آن‌ها و طرح‌های برگزیده در سایت uastartup برای علاقمندان قابل دسترسی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار