کد خبر:۷۵۶۳۹۸
با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛

ورود ایده‌های جدید در حوزه آرد و غلات با کمک استارت‌آپ‌ها/ صنعت غذای کشور با نوآوری ارتقا می‌یابد

با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پیگیری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان «مرکز نوآوری در حوزه صنعت غذا» ایجاد شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا کریمی وثیق رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان درباره ایجاد «مرکز نوآوری صنعت غذا»، اظهار کرد: این مرکز با حمایت معاونت علمی و فناوری و پیگیری و مساعدت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان در انستیتو تغذیه کشور ایجاد شد تا بستری برای رشد فعالیت‌های استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان فعال در این حوزه باشد.

وی درادامه گفت: استارتاپ‌ها و شرکت‌ها با حضور در این مرکز، ضمن کسب مهارت‌های لازم و توانمندسازی، می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی خود را رشد و توسعه دهند و با تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان، آماده حضور در بازار اقتصادی شوند.

کریمی همچنین یادآور شد: در راستای اهداف این کانون، «مرکز نوآوری» دیگری در این حوزه توسط کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و بر اساس تفاهم نامه مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک ایجاد خواهد شد. این مرکز با توجه به ظرفیت‌های خود، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان را تا مرحله تولید نیمه صنعتی مورد حمایت قرار خواهد داد.

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان با اشاره به راه اندازی دانشگاه علمی و کاربردی " کانون علوم و فناوری نوین غلات" گفت: در راستای توسعه منابع انسانی نوآور و ارتقای دانش علمی در زمینه صنعت و بازار، راه اندازی دانشگاه علمی کاربردی«کانون علوم و فناوری نوین غلات» توسط کانون در حال پیگیری است. این کانون با رویکرد ایجاد تعامل هر چه بیشتر بین تمامی حوزه‌های علمی و آموزشی، تولیدی، خدماتی، رسانه‌ای و ... (اعم از دولتی و غیر دولتی)، با همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران و کانون انجمن‌های صنفی صنایع آرد ایران و نیز همیاری تخصصی و علمی مرکز پژوهش‌های غلات و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای وصنایع غذایی کشور، مبادرت به برنامه ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی با اعطای گواهینامه کرده است.

برنامه‌های آینده کانون
کریمی خاطر نشان کرد: مشارکت با بخش دولتی در جهت اصلاح ساختار کشت گندم با رویکرد کاهش واریته‌های گندم و برقراری نظام کشت بر اساس سفارش مشتری، تبیین استراتژی نحوه خرید تضمینی گندم با جهت گیری واگذاری به بخش خصوصی، همکاری فنی و تخصصی و مشارکت در تدوین و تهیه استانداردها، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه‌های ذیربط جهت ارتقاء سطح کیفی محصول و ایجاد تمهیدات و همکاری‌های لازم جهت برگزاری نمایشگاه‌ها و سمینار‌های تخصصی و تجاری در راستای رونق بخشی به فضای کسب وکار از جمله برنامه‌ها و چشم انداز‌های کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان است.

رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازارزنجیره گندم، آرد و نان همچنین به برنامه‌ریزی جهت ارتقاء سطح مهارت آموزی منابع انسانی اشاره کرد و گفت: به منظور تقویت تخصصی و کاردانی بخش خصوصی وصنفی در حوزه‌های ذیربط، همکاری در برقراری فعالیت‌های ایده پرداز (استارتاپ) و بهره‌گیری از ایده‌های نو، مشارکت در اقدامات فرهنگ ساز و آگاه سازی عمومی با رویکرد اصلاح الگو‌های مصرف با تکنیک‌های فناورانه و برنامه‌ریزی بنیادی در ایجاد فضا‌های مناسب برای بهره گیری بخش‌های خصوصی و صنفی از تجهیزات و ماشین آلات ساخت ایران، از دیگر برنامه‌ها و چشم انداز‌های این کانون است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار