آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۵۴۵
از سوی استارت‌آپی ایرانی؛

تجهیزات داخلی «انتقال نوری» جایگزین نمونه‌های خارجی شد

جوانان ایرانی با راه‌اندازی یک استارت‌آپ موفق به تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی شدند که به وسیله آن محصولات تحریمی در کشور بومی‌سازی شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تحریم‌ها بهانه‌ای بود برای از پا درآوردن ایران. اما دشمنان نمی‌دانستند که نیروی جوان این مرز و بوم وقتی صحبت از ایران باشد با سلاح خلاقیت و نوآوری به میدان می‌آیند تا با اتکا به دانش و تجربه نیروی انسانی نقش خود را ایفا کنند. باز هم استارت‌آپی شگفتی آفرید و در زمینه تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی (انتقال نوری) دست به کار شد و در راستای تحقق توسعه ارتباطات و فناوری‌های نوین ارتباطی گام برداشت.

این استارت‌آپ محصولات این حوزه را قبلا در انحصار شرکت‌هایی همچون زیمنس و‌ای بی بی بود با همت فناورانه تولید داخل و بومی کرد. محصولاتی که هم اکنون در مراکز مخابراتی و سازمان‌های مختلف زیر بار است. الیته مزیت مهم این محصولات قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی، اما با هزینه کمتر است. تجهیزاتی که حتی در سیل اخیر هم به کار آمد و نیاز بحرانی به ارتباط در استان لرستان با سرعتی بالا رفع کرد.

سجاد مومنی مدیر استارت‌آپ «گسترش کاربرد فناوری (آریونت)» به محصولات این استارت‌آپ اشاره کرد و توضیحاتی درباره هر یک از محصولات ارائه داد: OTN یکی از محصولاتی است که با همت محققان توسط این استارت‌آپ بومی شد. این محصول قابلیت انتقال دیتا تا ۲ ترابایت را روی فیبر نوری فراهم می‌کند و نیاز بحرانی به ایجاد ارتباط در زمان وقوع سیل در لرستان با این محصول برطرف شد تا زیرساخت‌ها ایجاد شود.

مومنی ادامه داد: محصول بعدی مالتی پلکسر (PDH) نام دارد که به عنوان نوعی انتقال دهنده در سیستم‌های مخابراتی با پهنای باند ۱.۲۵ گیگابیت بر ثانیه محسوب می‌شود. در گذشته از محصولات شرکت‌هایی همچون هوآوی-zte- فایبر هوم استفاده می‌شد که با بومی شدن آن در کشور این محصول جایگزین نمونه خارجی شد.

به گفته وی، ماژول فیبر نوری (SFP) نیز یکی دیگر از محصولات این استارت‌آپ است که کار تبدیل دیتای الکتریکی به لیزر یا نوری را انجام می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار