آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۹۰۶

۴۸ درصد پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف منجر به مصالحه شد

رئیس پیشین شورا‌های حل اختلاف قوه قضاییه گفت: در ۱۱ ماه گذشته به صورت میانگین در کل کشور ۴۸ درصد پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف منجر به صلح، سازش و مصالحه شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حکمت علی مظفری رییس سابق شورا‌های حل اختلاف و معاون جدید قضایی قوه قضاییه در مراسم تکریم و معارفه خود گفت: به سهم خودم از این فرصت استفاده کرده و از زحمات آقای حصاری در طول مدتی که معاونت قضایی بودند تشکر کنم.

وی ادامه داد: ابتدا از حسن نظر و اعتماد رییس قوه قضاییه تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم از عهده این مسوولیت برآمده و جلوی شهدای اسلام شرمنده نباشیم و بتوانیم در خدمت به مردم موفق باشیم.

مظفری گفت: در طول یازده ماهی که مسؤول شورا‌های حل اختلاف بودم کار‌های متعددی با همفکری عزیزان انجام شد و تلاش شد تا شورا‌های حل اختلاف تحولی را به خود ببینند.

معاون قضایی جدید قوه قضاییه تصریح کرد: در سال گذشته موضوع استخدامی کارکنان حل شد و مشکل پنج سال حق بیمه این عزیزان پرداخت شد و مشکل سنوات و سابقه فعالیت حل شد.

مظفری افزود: در طول این چند سال گذشته دولت هیچ گاه به موضوع اختصاص حقوق و درآمد مشخص به شورا‌های حل اختلاف توجه نکرده بود، اما به تازگی موضوع درآمد اختصاصی مد نظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: در حوزه ساماندهی شورا‌های حل اختلاف هم اتفاقات خوبی در این ۱۱ ماه گذشته صورت گرفت و یکی از کار‌های ما ساماندهی فعالین در شورا‌ها بود.

معاون قضایی جدید قوه قضاییه گفت: در حوزه مصالحه هم که رویکرد اصلی شورا‌های حل اختلاف است در این یازده ماه گذشته اتفاقات خوبی افتاد و حرکت به سمت مصالحه توانست بار رسیدگی‌ها را در شورا‌های حل اختلاف کاهش بدهد.

مظفری تصریح کرد: این موضوع همچنین باعث کاهش ورودی پرونده‌ها به قوه قضاییه شد و میانگین مصالحه از ۲۹ درصد به ۴۸ درصد رسید.

وی ادامه داد: امروز میانگین کشور در حوزه کیفری و حقوقی به عدد ۴۸ درصد رسیده است البته برخی استان‌ها به ۷۰ درصد هم رسیده است، اما در برخی استان‌ها هم کمبود‌هایی داریم.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار