به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادقی، مدیرکل امور مشاوره و دفتر سلامت امور دانشجویان پیرامون اقدامات انجام شده در مقابله با کرونا در نشست خبری گفت: باتوجه به اینکه یکی از اهداف ما آگاهی بخشی بود و متوجه شدیم دانشجویان نگران کرونا و نگران خانواده هایشان هستند مسابقات ترم کرونا را برگزار کردیم.
وی افزود: کار دیگری که از ۶فروردین انجام دادیم برگزاری کمپین بزرگ دانشجویی با سه گام بود و فکر نمیکردیم که به این خوبی استقبال شود و بیش از ۱۵۰مرکز مشاوره و کانون همیاران در این مسابقه شرکت کردند و بیش از سه هزار اثر به دست ما رسید و این پویش تا انتهای ماه رمضان ادامه داشت و ما اختتامیه این کمپین را برگزار خواهیم کرد.
مدیرکل امور مشاوره و دفتر سلامت امور دانشجویان گفت: در طی این دوران قرنطینه کارگاههای آنلاین مشاوره کشوری در دانشگاه های کشور برگزار کردیم که بیش از ده هزار دانشجو در کل کشور در این کارگاهها شرکت کردند.
صادقی نیز ادامه داد: کرونا مشکلات مالی برای صندوق رفاه ایجاد کرد چرا که خوابگاه ها بسته است و درآمدی صورت نمیگیرد و صندوق در سال جاری مشکلات تامین منابع مالی دارد که امیدواریم با اعتبارات تسهیل شود.
علیزاده، مدیرکل تربیت بدنی نیز در ادامه پیرامون اقداماتی که در این دوران برای دانشجویان انجام شده است گفت: باتوجه به شرایط کرونا تلاش کردیم تا اپلیکیشنی را در سیستم برای دانشجویان ایجاد کنیم که در منزل ورزش کنند که در همان ابتدا ۶هزار دانشجو برای دریافت این اپلیکیشن ثبت نام کنند و این امر انگیزه ای شد تا ما برای تربیت بدنی یک و دو طراحی شود. المپیاد ورزش همگانی از مهرماه آغاز میشود انجام کارهایش و توسط دانشجویان انجام میشود.
وی افزود: نزدیک به ۳۰۰ پروژه زودبازده را در زمین های چمن مصنوعی و کفپوش در نظر داشتیم که تا کنون ۷۰پروزه در حال انجام است و امیدواریم تاشهریور ماه به اتمام برسانیم. سرمایه گذاری این پروژه ها حدود ۳۰میلیارد تومان اعتبار به خود صرف کرد.
علیزاده گفت: در کنار اینها اتاقهای تندرستی است که برای طرح پایش لازم است و تا کنون حدود ۷۰ دانشگاه طرح پایش را انجام دادهاند و خوشبختانه همه دانشگاههای ما حداقل یک اتاق تندرستی را دارند.