کد خبر:۸۵۵۳۸۹

سینماها سه روز اول تیرماه بلیت نیم بها ارائه می دهند

روزهای اول تا سوم تیرماه بلیت‌های سینماها به منظور تشویق مردم به تماشای فیلم های سینمایی، نیم بها می شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا سینماهای سراسر کشور اعلام کرد که سینماهای سراسر کشور به شرط حضور ۵۰ درصد ظرفیت سالن‌ها و رعایت کامل پروتکل‌ها می‌توانند از ابتدای تیرماه فعالیت خود را آغاز کنند.

پس از این اطلاعیه، سازمان سینمایی هم اعلام کرد برای اطمینان مردم به منظور حفظ سلامتشان مواد شوینده و ضدعفونی کننده برای همه سینماها در نظر گرفته شده است. همان زمان سید محمدمهدی طباطبایی نژاد معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی  از احتمال در نظرگیری برخی مکانیزم‌های تشویقی برای استقبال مردم از بازگشایی سینماها خبر داد.

به تازگی نیز مطابق توافق پخش کنندگان و سینماداران، سینماها در روزهای اول، دوم و سوم تیر به ارائه بلیت‌های نیم‌ها می‌پردازند تا بابی برای آشتی دوباره مردم با سینماها شود.

با از سرگیری فعالیت سینماهای سراسر کشور، «شنای پروانه» ساخته محمد کارت و «خوب، بد، جلف؛ ارتش سری» ساخته پیمان قاسم خانی در کنار پنج فیلم اکران اسفند ۹۸ روی پرده می‌روند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار