کد خبر:۸۵۵۹۰۲
با تلاش پژوهشگران؛

القاءکننده‌های پیری و نانوذرات برای حذف تومور سرطان از بدن ترکیب شدند

پژوهشگران اسپانیایی نشان دادند که با ترکیب القاءکننده‌های پیری و نانوذرات می‌توان روش درمانی جدیدی برای مقابله با نوعی تومور سرطان پستان ارائه کرد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نوعی از سرطان پستان وجود دارد که در آن تومور، هیچ کدام از گیرنده‌های رایج نظیر استروژن، پروژسترون و HER ۲ را روی سطح خود ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین، درمان این نوع سرطان با روش‌های رایج امکان‌پذیر نیست.

به تازگی مار اورزایز از آزمایشگاه شیمی پروتئین و پپتید در CIPF و رامن مارتینز مارز از پژوهشگاه شناخت مولکولی و توسعه فناوری نشان دادند که می‌توان از یک روش درمانی ترکیبی مبتنی بر نانوذرات برای مقابله با این نوع سرطان استفاده کرد. یافته‌های این گروه نشان داد که با ترکیب القاء کننده پیری و یک نوع نانوذرات سنولیتیکی که به‌صورت انتخابی سلول‌های کهنسال را از بین می‌برد، می‌توان به کاهش رشد تومور و جلوگیری از تکثیر سلول‌های سرطانی کمک کرد.

تاکنون استفاده از القاء کننده پیری یک راهبرد موفق برای معالجه بیماران مبتلا به سرطان پستان بوده است. اگر چه تجمع سلول‌های کهنسال در بدن می‌تواند به نفع عود تومور باشد.

پیری یا کهنسالی سلول هر دو شرایط فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی رخ می‌دهند. زمانی که سلول‌ها وارد دوره پیری می‌شوند، تقسیم سلولی متوقف شده و این موجب التهاب در بدن می‌شود.

زمانی که یک تجمع کنترل نشده از سلول‌های پیر در بدن رخ می‌دهد، عامل التهاب موجب آسیب‌زدن به سلول‌های سالم می‌شود و در نتیجه بیماری‌هایی نظیر دیابت یا اختلالات عصبی در بدن دیده می‌شود. در عین حال این کار موجب رشد تومور‌های سرطانی و متاستاز آن‌ها می‌شود.

با این رویکرد جدید، پس از القاء پیری، سلول‌ها از طریق روش درمانی مبتنی بر نانوذرات از بدن خارج می‌شوند. این یک فرصت درمانی جدید برای بهبود نتایج درمان سرطان پستان است و یک روش درمان ترکیبی جدید محسوب می‌شود.

محققان در این مقاله نشان دادند که این فناوری را می‌توان برای درمان چند تومور مختلف به کار برد. آن‌ها به دنبال توسعه این فناوری و انجام آزمون‌های بالینی هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار