دبیرکل جمعیت ایثارگران گفت: اگر دولت و مجلس در راستای آرمانهای انقلاب حرکت کنند و به فکر منافع ملت باشند، باید حمایت شوند اما اگر منافع ملت را زیر پا بگذارند، باید مورد نقد قرار گیرند.
جواد عامری دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه احزاب در دورههای مختلف ریاست جمهوری، اعتراضات خود را نسبت به عملکرد جریانها بیان کردند، اظهار داشت: احزاب به دوران عملکرد ریاست جمهوری احمدینژاد و روحانی نقدهایی وارد کردند و مجلس گذشته هم از این انتقادات در امان نبود.
وی ادامه داد: احزاب باید به آرمانهای انقلاب پایبند باشند و اگر فردی به مسیر خطا رفت، فارغ از جناحبندیها به وی تذکر دهند و اگر عمل مثبت بود، تشویق شود.
عامری با تأکید بر اینکه این سیاست را باید در تعامل با دولت و مجلس هم در پیش گرفت، گفت: اگر دولت و مجلس در راستای آرمانهای انقلاب حرکت کنند و به فکر منافع ملت باشند، باید حمایت شوند اما اگر منافع ملت را زیر پا بگذارند، باید مورد نقد قرار گیرند.
دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی افزود: در انتخابات مجلس یازدهم به دنبال سهمخواهی جناحی نبودیم و اولویت حضور افراد واجد شرایط در لیست بود.
وی با بیان اینکه احزاب انواع مختلفی در کشور دارند، تصریح کرد: برخی از حزبها در سطح ملی هستند و گروهی هم در حد یک منطقه کوچک فعالیت میکنند؛ برای مثال جمعیت ایثارگران، از یک شورای مرکزی تشکیلشده است که منتخب همه استانهای کشور است و تصمیمات واحد آنجا گرفته میشود.
عامری عنوان کرد: شوراهای جمعیت ایثارگران در استان تهران و استانهای دیگر کشور، فعالیت میکنند و ساختار مشابهی با شورای مرکزی دارند و با استاندار، امامجمعه و مسئولان دیگر استانها ارتباط برقرار میکند.
وی ادامه داد: اگر شوراهای استانی بخواهند بیانیهای صادر کنند، پیشنهاد آنان در شورای مرکزی مطرح و در صورت تائید یک بیانیه منسجم صادر میشود.