رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه باید هدف گذاری پروژههای دانشجویی رفع مشکلات صنعتی باشد، گفت: ۴۵ درصد از پایان نامههای این دانشگاه کاربردی و عملی هستند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت در جریان بازدید فرمانده نیروی هوافضای سپاه و نائب رئیس مجلس شورای اسلامی از پژوهشگاه خودرو دانشگاه علم و صنعت در جمع خبرنگاران گفت: ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو در این دانشگاه تحصیل میکنند که ۶۵ تا ۷۵ درصد آنها در مقطع ارشد و دکتری در حال تحصیل هستند و هر کدام از آنها برای گرفتن مدرک خود باید یک پروژه کاربردی را بگذرانند.
وی با بیان اینکه جوانانی با ضریب هوشی بالا وارد این دانشگاه و دیگر دانشگاههای هم عرض میشوند، افزود: انتظاری که از این دانشجویان وجود دارد، این است که با انجام پروژه کاربردی بخشی از رسالت دانشگاه را انجام دهند.
ذاکری با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت جزو دانشگاههای شاخص در حوزه ماهواره است، اضافه کرد: ما در طول دو سال گذشته زیست بوم فناوری را در دانشگاه علم و صنعت شکل داده ایم و از حوزه آموزش و پژوهش به سمت فناوری در حال حرکت هستیم.
رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید بر اینکه باید هدف گذاری پروژههای دانشجویی رفع مشکلات صنعتی کشور باشد، گفت: پنج تا شش درصد از پایان نامههای دانشگاه علم و صنعت طی دو سال اخیر کاربردیتر شده و در واقع ۴۵ درصد از پایان نامههای این دانشگاه کاربردی و عملی هستند.
وی با اشاره به اینکه این دانشگاه حدود ۱۳ سال است که در حوزه ماهواره فعالیت میکند و این فعالیتها نیز موفقیت آمیز بوده و ملت ایران نیز خبرهای خوبی را در این حوزه دریافت خواهند کرد، اضافه کرد: مطالعات صورت گرفته در این دانشگاه در حد مطالعات کشورهای خارجی نیست، ولی موضوعات کاربردی که ما انجام داده ایم بیشترین رکورد را توسط کشورهای توسعه یافته به دست آورده است و بخشی از مشتریان این علم نیز کشورهای خارجی هستند و این ادعا نیست و ثابت شده است، ولی باید این علم را کاربردی و اجرایی کنیم و مردم آن را احساس کنند.
ذاکری تصریح کرد: تا به حال جهت گیری دانشگاه به سمت مطالعات کاربردی نبوده است؛ با این وجود ما ظرف یک هفته آینده تفاهم نامهای را با ایران خودرو منعقد خواهیم کرد تا جهت گیری مطالعات کاربردی شود.