
رئیس پارک علم و فناوری فارس خبر داد
تجاریسازی ۴۸۶ محصول توسط شرکتهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری فارس
رئیس پارک علم و فناوری فارس با اشاره به ابتکار این پارک در زمینه تحقق جهش تولید گفت: شرکتهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری فارس در سال گذشته ۴۸۶ محصول را برای نخستین بار تجاریسازی کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری فارس، امین ذوالقدر، رئیس پارک علم و فناوری فارس گفت: شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری فارس در حوزههای مختلف فعال هستند؛ همچنین واحدهای فناور در شهرستانهای استان فارس از جمله جهرم، فسا، لار، آباده و استهبان داریم و مراکز رشد اقماری نیز در این واحدها مستقر هستند که در این واحدها اقدامات خوبی در حال انجام است.
وی گفت: در شهرستان لارستان اولین مرکز رشد خیرساز در حال احداث است که خیرین این پروژه را با اعتباری نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان آغاز کردند و در حال حاضر ۵۵ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
ذوالقدر افزود: برای نخستین بار در کشور، مراکز نوآوری در کنار صنایع و کارخانهها در استان فارس تاسیس میشوند که این اقدام گامی مهم برای تحقق شعار جهش تولید است.
رئیس پارک علم و فناوری فارس تاکید کرد: به دنبال آن هستیم بتوانیم با صنایع و کارخانههایی که محصولات خاصی تولید میکنند و امکان میزبانی از شرکتهای دانش بنیان استان را دارند برای راه اندازی مراکز نوآوری وارد مذاکره و تفاهم نامه شویم.
وی بیان کرد: تاکنون با ۲ واحد صنعتی و کارخانه وارد تعامل شدهایم و تفاهم نامه فیمابین امضا شده است که به زودی مراکز نوآوری در این واحدها راه اندازی میشود.
رئیس پارک علم و فناوری فارس در ادامه با اشاره به تعداد واحدهای فناوری که از ابتدای تاسیس تا کنون در این پارک مستقر بودند گفت: در پارک علم و فناوری فارس از سال ۱۳۸۰ تا به امروز نزدیک ۱۰۲۸ شرکت یا واحد فناور مستقر شدند.
ذوالقدر افزود: برخی از این شرکتها فن آموخته شدند و در سایر بخشها مثل شهرک بزرگ صنعتی شیراز مستقر شدند و به فعالیت خود ادامه میدهند، برخی از آنان نیز همچنان در پارک علم و فناوری فارس حضور دارند.
وی ادامه داد: ۱۶۰ شرکت دانش بنیان در استان فارس داریم که ۶۳ شرکت آن در پارک علم و فناوری فارس مستقر هستند.
رئیس پارک علم و فناوری فارس اظهار کرد: البته معیارهای ارزیابی پارک علم و فناوری برای دانش بنیان شناختن واحدهای فناور، سختگیرانه است، بسیاری از واحدهای فناور استان پتانسیل لازم را دارند که بتوانند بر اساس ارزیابیها دانشبنیان شوند، اما برخی واحدها اقدام نکردند.
ذوالقدر مطرح کرد: در شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری فارس نزدیک به ۲۵۰۰ نفر فعال هستند و این شرکتها ۱۲۱ میلیارد تومان درآمد و ۶.۸ میلیون دلار صادرات در سال ۱۳۹۸ داشتند.
وی یادآورشد: شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری فارس در حوزههای مختلف فعال هستند؛ همچنین واحدهای فناور در شهرستانهای استان فارس از جمله جهرم، فسا، لار، آباده و استهبان و مراکز رشد اقماری نیز در این واحدها مستقر هستند که در این واحدها اقدامات خوبی در حال انجام است.
رئیس پارک علم و فناوری فارس خاطرنشان کرد: در شهرستان لارستان اولین مرکز رشد خیرساز در حال احداث است که خیرین این پروژه را با اعتباری نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان آغاز کردند و در حال حاضر ۵۵ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی همچنین به برنامههای این پارک برای توسعه پردیسها اشاره کرد و گفت: نخستین پردیس در دانشگاه شیراز راه اندازی شد که هدف ما ارتباط و تعامل بیشتر دانشجویان با شرکتها و تیمهای آنها است تا بتوانیم فرهنگ کارآفرینی راترویج دهیم و موقعیتهای کاری را برای دانشجویان فراهم کند.
ذوالقدر افزود: همچنین راه اندازی پردیس سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و راهاندازی پردیس دانشگاه صنعتی شیراز را در دستور کار داریم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.