به گزارش خبرنگار فناوری
خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز نشست خبری مجازی مهدی کشمیری مدیرکل سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم و روسای متخب پارکهای علمی و فناوری کشور با اصحاب رسانه برگزار شد. در این نشست واعظی رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: این پارک که از سال ۱۳۸۱ تاسیس شده است از بدو تاسیس تاکنون ۶۶۴ واحد فناور را پذیرش کرده که از این تعداد پذیرش ۳۰۰ واحد مربوط به سال ۹۸ است.
وی با بیان اینکه ۱۱۴۱ نفر در واحدهای فناور شاغل هستند، افزود: در سال ۱۳۹۸ میزان درآمد واحدهای فناور حدود ۱۶۳۴ میلیارد ریال و میزان صادرات شرکتها ۹ میلیون دلار بوده است.
واعظی بیان کرد: این پارک همپای بقیه پارکهای علمی کشور از ابتدای ورورد ویروس کرونا به سمت سیاستگذاری و حمایت از شرکتهای فعال تولیدکننده محصولات ضدکرونایی و تشویق شرکتها برای حرکت به سمت تولید محصولات مبارزه با کرونا رفت.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی درباره محصولات تولید شده ازسوی شرکتهای مستقر در پارک برای مبارزه با کرونا عنوان کرد: درحال حاضر مجموعا ۱۵ شرکت برای حوزه کرونا فعال هستند از طرف دیگر تاکنون ۱۴ دستگاه ونتیلاتور، ۲ دستگاه ضدعفونی فضاهای اداری و کارگاهی و صنعتی، ۱۰۰۰ عدد کیت تشخیص کرونا، ۱۵۰۰ دستگاه تب سنج با قابلیت اتصال به موبایل، ۴۰ تن محلول ضدعفونی کننده برپایه نانوذرات کوانتوم، ۱۰ دستگاه ضدعفونی کننده اشخاص، ۵۰۰ دست لباس ایزوله، ۱۰۰۰ عددماسک فیلتردار، ۱۰۰۰ عدد پذ جاذب رطوبت، سیستم آموزش واقعیت افزوده و ۴۲ هزار عدد ماسک تولید شده است.
به گفته وی، دستگاه ضدعفونی کننده داخل کابینهای اتوبوس در مدت ۳ دقیقه به تازگی رونمایی شده که اتوبوسهای تبریز درحال تجهیز به این نوع دستگاه هستند.
واعظی درخواستهایی را برای اثربخشی محصولات و ورود به عرصه مبارزه با ویروس کرونا مطرح کرد که شامل تسریع در فرآیند صدور مجوزها از طرف مارجع ذیربط، تامین منابع مالی برای خرید محصولات تولید شده و اعطای تسهیلات برای تولید انبوه محصولات بود.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی درباره اختصاص بسته حمایتی ویژه شرکتهای فناور مستقر در پارک توضیح داد: این بستهها شامل تخفیف ۵۰ درصدی اجاره بهای دفاتر شرکتها برای سه ماهه اول سال ۹۹، تعویق سه ماهه چکهای بازپرداختی که سر رسیدشان برای سه ماهه اول سال ۹۹ باشد، حمایت مالی از شرکتهایی که تولیدشان برای مبارزه با کرونا باشد تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال و به صورت سرمایه در گردش با تنفس یکساله، ساخت تیزر تبلیغاتی برای ۳۰ شرکت برای حمایت از فروش محصولات آنها، ایجاد سایت اینترنتی برای ۳۰ شرکت برای حمایت از فروش اینترنتی شرکتهای متاثر از ویروس کرونا و همچنین تمدید یکساله استقرار شرکتهایی که انتهای قراردادشان در سه ماهه اول سال ۹۹ باشد، در نظر گرفته شد.