کد خبر:۸۶۰۸۳۲
لاری در گفتگو با دانشجو:

کمبودی در کیت تشخیص کرونا وجود ندارد / روزانه ۲۰ هزار کیت تشخیصی تولید می‌شود

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: کمبودی در زمینه کیت‌های تشخیصی کرونا در کشور وجود ندارد و روزانه ۲۰ هزار کیت تشخیصی در کشور تولید می‌شود.

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت در گفتگو با با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره کمبودکیت های آزمایش های کرونا گفت: کمبودی در زمینه کیت‌های تشخیصی کرونا در کشور وجود ندارد و روزانه ۲۰ هزار کیت تشخیصی در کشور تولید می‌شود.

وی ادامه داد: تست‌های کرونا هدفمند شده و این روند در همه کشور‌ها به همین صورت است.
 
لاری عنوان کرد: بیماریابی در کرونا از دو طریق غیرفعال و فعال انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: در بیماریابی غیرفعال، بیمار پس از بروز علائم جهت دریافت خدمات مراجعه می‌کند. استفاده از روش‌های آموزشی و اطلاع رسانی عمومی یا افزایش آگاهی جمعیت عمومی منجر به حساس شدن بیماران به علائم بیماری و در نتیجه مراجعه زودتر مبتلایان خواهد شد.

وی بیان داد: البته بیشتر روند بیماریابی در کووید ۱۹ بر روش فعال استوار است که در شرایط آزمایشگاهی انجام می‌شود.

لاری تصریح کرد: بیماری کووید ۱۹ طیف گسترده‌ای از علائم را دارد و وقتی بیمار با علائم مراجعه می‌کند از وی تست گرفته می‌شود. همچنین اگر اطرافیان او علامت‌دار باشند یا بالای ۶۰ سال داشته باشند یا مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای باشند یا از زنان باردار باشند هم باید تست بدهند.البته از زندانیان و افراد در تماس با آن‌ها و همچنین معتادان متجاهر و اطرافیان در تماس با آن‌ها و اتباع خارجی تست گرفته می‌شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: این دستورالعمل به صورت کشوری است و ارتباطی به مباحثی مانند کمبود کیت ندارد و فقط برای هدفمند شدن و جلوگیری از هدر رفت منابع است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار