کد خبر:۸۶۱۳۵۳
در دانشگاه آزاد بجنورد صورت گرفت

ساخت نمونه اولیه ماسک الکترونیکی با کارایی ۳۲ ساعته

پژوهشگر گروه برق و الکترونیک دانشگاه آزاد واحد بجنورد گفت: واحد فناور دیباصنعت اترک جام مستقر در مرکز رشد فناوری‌های نوین دانشگاه آزاد بجورد موفق به طراحی و ساخت نمونه اولیه ماسک الکترونیکی شد.
حسین اکبری

امین جابری، پژوهشگر گروه برق - الکترونیک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس متاسفانه ما جمعی از نخبگان کادر پزشکی و پرستاری خود را در مدت زمان چند ماهه از دست دادیم نخبگانی که سرمایه‌های ملی این کشور بودند. در همین راستا برای حفظ جان کادر درمان و همچنین افرادی که در محیط‌های کاری پرخطر همچون خدمات عمومی مشغول به خدمت هستند ماسک الکترونیکی طراحی شد.

جابری درخصوص عملکرد ماسک الکترونیکی بیان کرد: این ماسک شامل ۲ عدد فیلتر، سیستم الکترونیکی و باکس مخزنی است که سیستم آن بر روی کمر نصب می‌شود و از طریق پاوربانک و پورت  USB قابل شارژ است.

پژوهشگر استان خراسان شمالی خاطرنشان کرد: بعد از اینکه هوا از ۲ فیلتر عبور کرد در ناحیه مخزن ذخیره و با نور uv پرتودهی می‌شود.

وی در خصوص مزایای ماسک الکترونیکی افزود: استفاده از ماسک‌های معمولی باعث می‌شود که دی اکسید کربن در پشت ماسک جمع شده و استفاده از ماسک برای کاربر سخت و غیرقابل تحمل شود، اما ماسک الکترونیکی دارای یک ورودی و یک خروجی است و هوای مطبوعی دارد و پشت ماسک دیگر شاهد تجمع دی اکسید کربن نخواهیم بود.

جابری ادامه داد: ماسک n۹۵ هشت ساعت در بخش درمانی قابل استفاده است، اما ماسک الکترونیکی خشاب‌های موجودش در داخل فیلتر‌ها جایگزین و برای مدت ۳۲ ساعت قابل استفاده خواهد بود که قطعاتی که در قسمت فیلترینگ وجود دارد توسط فرد یک بار خریداری می‌شود و خریداری مجدد فقط در قسمت کارتریج‌ها اتفاق می‌افتد که این کارتریج‌ها هستند که قابل تعویض است.

این پژوهشگر تاکید کرد: این محصول برای اخذ مجوز از تجهیزات و ملزومات پزشکی غذا و داروی خراسان شمالی معرفی شده که امید است پس از تایید به تولید انبوه رسیده تا دیگر شاهد ابتلای کادر درمانی و سایر هموطنان خود نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار