دبیر ملی چالش کرونا گفت: ۲۰۰ طرح و محصول ارایه شده به دبیرخانه چالش کرونا قابلیت حمایت دارند؛ اگر چه امکان سنجی برخی از طرح ها ضعیف است
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حقی دبیر ملی چالش کرونا در پیش رویداد اولین چالش کرونا که با حضور شرکت کنندگان در این چالش به صورت مجازی برگزار شد گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی هر مسئلهای که به مردم سپرده شده این مسئله با ایده پردازی و ارایه راه حل توسط مردم حل شده و هر گاه با یک تیم محدود به دنبال حل چالشها بوده ایم یا حل آن چالش با شکست مواجه شده یا به کندی پیش رفته است.
وی با بیان اینکه امروز دنیا با مدل نوآوری به دنبال حل چالشها است، افزود: ما نیز برای حل چالش کرونا شبکه حل مسئله نخبگانی را در قالب چالش کرونا بسیج کرده ایم که در این راستا ۶ هزار و ۹۶۰ شرکت دانش بنیان، ۷۲ کانون تفکر و مرکز پژوهش و ۱۳۰۰ مجموعه استارت آپی نوپا به حل این چالش دعوت شده اند.
حقی بیان کرد: طبق تفاهمی که با وزارت علوم صورت گرفته هر کدام از ایده ها، طرحها و محصولات ارایه شده به دبیرخانه حل چالش کرونا که مبتلا به وزارت علوم هستند این وزارت خانه از آنها حمایت خواهد کرد.
دبیر ملی چالش کرونا با اشاره به اینکه در جلسه ای هم که با وزارت بهداشت داشته ایم ۲۵ طرح که امکان سنجی آنها قابل حمایت بود مورد حمایت این وزارت خانه قرار گرفته اند، تصریح کرد: این ۲۵ طرح شامل پلت فرم، تجهیزات پزشکی و داروهای گیاهی هستند و هم چنین چند ایده خوب نیز وجود داشت که وزارت بهداشت برای آن که این ایدهها به مرحله اجرایی برسند از آنها حمایت خواهد کرد.
حقی با بیان اینکه جلسات ما با مجموعه حامیان چالش کرونا ادامه مییابد و در این راستا کارگروهی در بنیاد مستضعفان ایجاد شده است، اضافه کرد: هر یک از طرحهای ارسال شده به دبیرخانه چالش کرونا که مطابق آیتمهای مورد نظر حامیان این چالش باشند مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه برخی از طرحهای ارایه شده دارای ایراداتی هستند که برای اتصال این طرحها و ایدهها به حامیان باید ایرادهای آنها برطرف شود و ما پیش رویداد چالش کرونا را در جهت رفع این ایرادات برگزار کرده ایم، گفت: برخی از طرحهای ارایه شده طرح امکان سنجی آنها دچار مشکل است به هر روی اگر طرحهای ارایه شده دارای طرح اقتصادی و BP مناسب نباشند حتی اگر طرحهای خوبی هم باشند نمیتوان از آنها حمایت کرد.
حقی با اشاره به اینکه یک کارگروه داوری با هدف داوری محصولات پزشکی؛ پلت فرمها و یک کارگروه داوری نیز برای داوری اسناد سیاستی شکل گرفته اند، تصریح کرد: ۲۰۰ طرح و محصول ارایه شده به دبیرخانه چالش کرونا قابلیت حمایت دارند و البته این حمایت به این معنا نیست که ما همین حالا میتوانیم این طرحها را به حامیان تحویل بدهیم، چون امکان سنجی برخی از طرحها ضعیف است و برخی نیز باید کامل شوند هم چنین طرح اقتصادی برخی از طرحها نیز دارای مشکل است.
وی با بیان اینکه برخی از طرح های ارائه شده در مرحله اول سطوح آمادگی فن آوری قرار دارند یعنی ایده خام هستند، افزود: حامیان طرح ها انتظار دارند که طرح های ارائه شده در مرحله هفت یا هشت سطوح آمادگی فن آوری باشند با این وجود هدف ما از برگزاری این نشست مجازی این است که به ارتقاع سطح طرح ها کمک کنیم.