کد خبر:۸۶۲۴۱۸
در پیش رویداد چالش کرونا؛

راحمی: بنیاد مستضعفان از طرح‌های دارای قابلیت عملیاتی شدن در چالش کرونا حمایت می‌کند

معاون تحقیق و توسعه موسسه دانشمند بنیاد مستضعفان گفت: حمایت این موسسه از چالش کرونا به این صورت است که ما مجموعه ها، طرح ها و ایده هایی را که مرتبط با نیاز شرکت های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان هستند مورد حمایت قرار می دهیم و زمینه عملیاتی شدن آنها را فراهم خواهیم کرد.

راحمی: بنیاد مستضعفان از طرح‌های دارای قابلیت عملیاتی شدن در چالش کرونا حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو راحمی معاون تحقیق و توسعه موسسه دانشمند بنیاد مستضعفان در پیش رویداد چالش کرونا که با حضور شرکت کنندگان در این چالش به صورت مجازی برگزار شد به 170 شرکت صنعتی و تولیدی در قالب 52 رشته صنعت و در قالب 11 هلدینگ به عنوان زیرمجموعه در بنیاد مستضعفان فعالیت می کنند و نیازهای فناورانه تمام این مجموعه ها از طریق موسسه دانشمند تامین می شود.

وی افزود: رویکرد رئیس بنیاد مستضعفان توجه به جوانان نخبه، متعهد و متخصص بوده و به تبع رویکرد ما نیز در موسسه دانشمند در این راستا است.

راحمی تصریح کرد: موسسه دانشمند تلاش می کند نیازهای فناورانه شرکت های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان را با تکیه بر جوانان متعهد و متخصص و شرکت های دانش بنیان تامین کند البته تاکنون نیز بیش از 100 طرح در سامانه این موسسه بارگذاری شده که 40 طرح آن به مرحله قرارداد رسیده است.

وی بیان کرد: حمایت موسسه دانشمند از چالش کرونا به این صورت است که ما مجموعه ها، طرح ها و ایده هایی را که مرتبط با نیاز شرکت های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان هستند را مورد حمایت قرار می دهیم و زمینه عملیاتی شدن این طرح ها و ایده ها را فراهم خواهیم کرد و البته همین ظرفیت را در جهت جهش تولید که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است به کار خواهیم گرفت و در این راستا جشنواره جهش را برگزار خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط کشور شاید تحقق جهش تولید سخت باشد ولی ما خود را موظف به عملیاتی کردن شعار سال و فرامین رهبر معظم انقلاب می دانیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار