کد خبر:۸۶۳۳۰۵
از سوی معاونت علمی؛

اعطای تسهیلات به استارت آپ‌های حوزه اینترنت اشیاء تا سقف ۲۰۰ میلیون

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به استارت آپ‌های حوزه اینترنت اشیاء تسهیلات کم بهره قابل تبدیل به بلاعوض تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان اعطا می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز در رویداد استارت آپی IOT که به صورت مجازی در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، بیان کرد: بر اساس برآورد‌هایی که شده، تعداد اشیای متصل در دنیا تا انتهای سال ۲۰۲۰ به بیش از ۵۰ میلیارد اشیا می‌رسد که این تعداد ۲.۵برابر سال ۲۰۱۶ است؛ این نشان دهنده یک ترند عجیب و غریب در حوزه اینترنت اشیا است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه حتی در زمینه سرمایه گذاری روی اینترنت اشیا تحول شگرفی شده است، بیان کرد: این‌ها نشان می‌دهند که ترند‌های قوی در زمینه اینترنت اشیا ببینیم.

محمدی درخصوص بازار اینترنت اشیا گفت: پیش بینی شده انتهای امسال بازار اینترنت اشیا به ۱.۷ تریلیون دلار برسد که این تقریبا برابر با تولید ناخالص داخلی یک کشور همچون کشور‌های ترکیه و کره است.

وی با بیان اینکه بازار اینترنت اشیا تا ۲۰۲۵ به ۵تریلیون دلار می‌رسد، عنوان کرد: این باعث یک اتفاق عجیب و غریب در حوزه اقتصاد خواهد شد.

وی با اشاره به کاربرد‌های متنوع اینترنت اشیا گفت: بخش زیادی از اینترنت اشیا که در سال ۲۰۱۸ توانستند در امریکا سرمایه گذار جذب کنند، ۲۵درصد در حوزه شهر هوشمند، ۱۷درصد در هوشمند سازی خطوط تولید، تعمیر نگهداری و زنجیره‌های تامین بوده اند؛ این‌ها فرصت‌هایی را به ما نشان می‌دهد که ما در کشور کمتر به آن پرداخته ایم.

به گفته محمدی، این‌ها تلنگری است که اگر به آن دقت نکنیم دچار عقب ماندگی در اکوسیستم نوآوری در زمینه اینترنت اشیا می‌شویم به همین دلیل در صدد هستیم که از این استارت آپ‌ها حمایت‌های لازم را به عمل آوریم.

محمدی گفت: ما حاضریم از استارت آپ‌هایی که در حوزه‌های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، بلاک چین، فناوری‌های مرتبط با تولید هوشمند حوزه هستند حمایت کنیم.

وی با اشاره به مبلغ تسهیلاتی که از سوی معاونت علمی به آن‌ها تعلق می‌گیرد گفت: این تسهیلات شامل وام ۲۰۰ میلیون تومان کم بهره است که می‌تواند به وام بلاعوض تبدیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار