کد خبر:۸۶۴۷۲۳

شهرک نشین‌های صهیونیست مسجدی را در نزدیکی رام‌الله آتش زدند

شهرک نشین‌های صهیونیست به یک مسجد در نزدیکی رام‌الله در کرانه باختری حمله‌ور شده و شعار‌ها و دیوار نوشته‌هایی به زبان عبری بر دیوار‌های آن نوشتند و برخی تاسیسات آن را آتش زدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، منابع فلسطینی با اعلام این خبر گزارش دادند که مهاجمان صبح دوشنبه با هجوم به مسجد البیره در نزدیکی رام الله شعار‌های نژاد پرستانه از قبیل "اعراب را محاصره کنید نه یهودیان" و "سرزمین اسرائیل" را بر روی دیوار این مسجد درج کردند.

بر اساس برخی گزارش‌ها این افراد پیش از فرار از صحنه قصد داشتند این مسجد را به آتش بکشند که به خاطر مقاومت فلسطینی‌ها نتوانسته اند دست به این اقدام بزنند و در نهایت بخشی از شبستان مسجد را آتش زده اند که با اقدام به موقع مردم این آتش سوزی خاموش شده است.

صهیونیست‌های مهاجم به این مسجد ساکن شهرک بسجوت در مجاورت شهر بیره بوده‌اند. این شهرک سال ۱۹۸۱ احداث شده و با کمک‌های مالی دولت آمریکا اخیرا توسعه یافته است.

وزارت اوقاف و امور دینی فلسطین هم ضمن محکوم کردن این اقدام شهرک نشینان صهیونیست، آن را اقدامی جنایتکارانه و نژادپرستانه دانست و مسئولیت هرگونه عواقب و پیامد آن را متوجه دولت رژیم صهیونیستی دانست که همواره از آنان حمایت می‌کند.

شعار "اعراب را محاصره کنید نه یهودیان" به نظر به رفتار نیرو‌های پلیس رژیم صهیونیستی با یهودیان ارتدوکس افراطی در جریان اعتراضات آن‌ها به قرنطینه محله‌های این فرقه از یهودیان برای مقابله با ویروس کرونا اشاره دارد.

بر اساس آخرین آمار‌های اعلام شده رسمی تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی ۶۱ هزار و ۹۵۶ و فوتی‌های ناشی از این بیماری ۴۷۰ مورد گزارش شده است.

برخی این آمار‌ها را رسمی دانسته و معتقدند که با توجه به برخی اقدامات یهودیان ارتدوکس افراطی و عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی شمار افراد مبتلا به کرونا بسیار بالاتر از این ارقام است.

حمله شهرک نشین‌ها به فلسطینی‌ها، اراضی کشاورزی و اماکن عمومی مربوط به آن‌ها مسبوق به سابقه است و عمدتا این رفتار‌های نژادپرستانه اعراب فلسطینی را هدف قرار می‌دهد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار