کد خبر:۸۶۶۷۹۷

مهاجران بازداشتی در عربستان: از آب دستشویی می‌خوریم / کسانی که پول ندارند باید آب کثیف بخورند

یک روزنامه انگلیسی به اوضاع رقت‌بار مهاجرانی که به صورت غیرقانونی به عربستان رفته و در این کشور بازداشت شده‌اند پرداخت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از القدس العربی، روزنامه گاردین در گزارشی نوشت: اوضاع بازداشت شدگان در مرکز الشمیسی واقع در مسیر میان جده و مکه بسیار وخیم است.

بر اساس این گزارش، در این مرکز، کارگرانی که به صورت غیر قانونی درعربستان به سر می برند، نگهداری می شوند تا به کشورهای خود فرستاده شوند اما شرایط نگهداری آنها بسیار نامناسب است.

«ابراهیم الصومالی» ۴۰ ساله که در نخستین هفته کاری اش در بازار جده بازداشت و به این مرکز منتقل شده است، گفت: با ما مانند حیوانات رفتار می کنند. روی زمین بدون فرش می خوابیم و از آب دستشویی می نوشیم. کسانی که پول ندارند باید آب کثیف بخورند.

مسئولان سعودی این کارگران را که بدون ویزا به عربستان سفر کرده اند بازداشت کرده و به بازداشتگاه الشمیسی منتقل می کنند. صِرف بازداشت این افراد، مسأله نیست اما شرایط نگهداری آنها و نحوه رفتار با آنها بسیار مورد انتقاد قرار گرفته است.

به محض آنکه این افراد به بازداشتگاه الشمیسی منتقل می شوند گوشی های تلفن همراه آنها مصادره می شود تا نتوانند اطلاعاتی از نحوه اقامت خود به بیرون بدهند.

گسترش ویروس کرونا نیز یک مشکل دیگر بر مشکلات ساکنان این بازداشتگاه اضافه کرده است چرا که شرایط بهداشتی در آن بسیار وخیم بوده و افراد مریض از افراد سالم جدا نگهداری نمی شوند.

برخی از این اشخاص به صورت روزانه حالت تهوع و دل دردهای مزمن دارند اما کسی به آنها اهمیت نمی دهد.

در عربستان سعودی، افرادی که بازداشت می شوند نه مدت بازداشت خود را می دانند و نه اتهامات وارده را. «آدام کوگل» معاون مدیر بخش خاورمیانه در دیده بان حقوق بشر اعلام کرد که نبود بهداشت و شکنجه در مراکز بازداشت مهاجران غیر قانونی در عربستان بیداد می کند.

همچنین تعدادی از این مهاجران اعلام کرده اند که پلیس عربستان در زمان بازداشت از آنها رشوه خواسته است. تعدادی از این مهاجران، شهروندان سومالی هستند که از ترس حملات تروریستی در این کشور به عربستان رفته اند اما تحت شرایط بسیار وخیم تری قرار دارند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار