براي‌ نخستين ‌بار، اتوبوس هاي ‌دوكابين دركشور توليد مي‏شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۷۲۴
معاون ترافيك شهردار تهران:

براي‌ نخستين ‌بار، اتوبوس هاي ‌دوكابين دركشور توليد مي‏شود

معاون ترافيك شهردار تهران گفت: با توجه به تقاضاي بالا، ظرفيت اتوبوس‌هاي داخلي محدود است، از اين رو با تسهيلاتي كه فراهم كرده‌ايم، از سازندگان داخلي خواسته‌ايم تا اتوبوس‌هاي دوكابين بسازند.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سيد جعفر تشكري هاشمي گفت: در خط 4 اتوبوس‏هاي تندرو در بزرگراه شهيد چمران، هر سه دقيقه يك اتوبوس پر ظرفيت سرويس مي‌دهد كه با آغاز سال جديد تحصيلي، اين زمان متناسب با حجم سفرهاي اين مسير به يك دقيقه كاهش پيدا مي‌كند.

وي افزود: با توجه به اينكه خط 4 اتوبوس‌هاي تندرو در مسير بزرگراهي راه‌اندازي شده و تعداد و ميزان توقف در اين مسير كم است، زمان سفر در خط 4 كوتاه بوده و مسافران به تناسب در مدت زماني حدود 30 دقيقه مي‌توانند از ابتدا تا انتهاي مسير مذكور را طي كنند.

معاون ترافيك شهردار تهران گفت: تقاطع شهيد چمران – ولي‌عصر (عج)، يكي از پرترافيك ترين نقاط شهر است؛ به طوري ‌كه حتي در ساعات غير اوج هم ترافيك دارد و از اين رو ميداني كه در زير پل ايجاد شده، جوابگوي حجم ترافيك آن نيست و بايد به سمت چهارراه كردن اين نقطه پيش برويم.

تشكري هاشمي با اشاره به اينكه به دنبال بهره‌برداري از فاز اول خط 4 اتوبوس‌هاي تندرو از ميدان جمهوري اسلامي تا تقاطع شهيد چمران – ولي‌عصر (عج)، فاز دوم اين خط از ميدان جمهوري اسلامي تا پايانه جنوب راه‌اندازي مي‌شود، اظهار كرد: امتداد خط 4 با عبور از بزرگراه شهيد نواب صفوي، ميدان شهيد حق شناس، پل جواديه و بزرگراه بعثت تا پايانه جنوب ادامه پيدا مي‌كند.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود از كمبود اتوبوس به عنوان يكي از مشكلات حمل و نقل شهري نام برد و اضافه كرد: با توجه به تقاضاي بالا، ظرفيت اتوبوس‌هاي داخلي محدود است، از اين رو با تسهيلاتي كه فراهم كرده‌ايم، از سازندگان داخلي خواسته‌ايم تا اتوبوس‌هاي دوكابين بسازند.

معاون ترافيك شهردار تهران با اشاره به انعقاد قرارداد با چند شركت داخلي، از پيش‌بيني مقدمات راه‌اندازي خطوط توليد اين اتوبوس‌هاي مذكور در اين شركت‌ها خبر داد و تصريح كرد: اميدواريم با حمايت شهرداري تهران، اهتمام سازندگان داخلي و آماده شدن مقدمات ساخت، براي نخستين بار تا سال 1390 شاهد آغاز توليد اتوبوس‌هاي دوكابين بومي سازي شده در كشور باشيم.

تشكري هاشمي با بيان اينكه در تهران براي حفظ وضع موجود، هر سال به يك هزار دستگاه اتوبوس جديد نياز داريم، گفت: در حال حاضر در تهران حدود 7000دستگاه اتوبوس داريم، در صورتي كه طبق طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تهران، بايد 11 هزار دستگاه اتوبوس داشته باشيم كه به اين ترتيب حداقل 4000 دستگاه اتوبوس كم داريم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار