مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش با اشاره به بازگشایی مدارس از ۱۵ شهریورماه گفت: نحوه بازگشایی مدارس و حضور دانش آموزان براساس وضعیت شیوع بیماری کرونا خواهد بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد محسن بیگی در برنامه "صبح و گفتگو" رادیو گفتگو اظهار داشت: بازگشایی مدارس یکی از موضوعات مهمی است که از پایان خردادماه در جلسات مختلف آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و این موضوع دغدغه اصلی سیستم بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و خانوادهها است.
وی افزود: مدارس از ۱۵ شهریورماه بازگشایی خواهند شد، اما نحوه بازگشایی براساس وضعیت استان، شهرستان، منطقه و مدرسه براساس شیوع بیماری کرونا است.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در مناطق سفید و مناطقی که امکان بازگشایی وجود داشته باشد مدارس بازگشایی میشوند که در این مدارس رعایت فاصله اجتماعی و حداقل تراکم مورد توجه خواهد بود.
محسن بیگی خاطرنشان کرد: در این روش دانش آموزان و معلمانی که دارای بیماری خاص هستند از حضور در مدرسه معاف هستند.
وی عنوان کرد: همچنین در مناطقی که نتوانیم تراکم را کنترل کنیم آموزش مجازی خواهد بود.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش اظهار داشت: در برخی مناطق که به عنوان مناطق زرد شناخته میشوند سناریو حضور دانش آموزان در مدارس به صورت تلفیقی خواهد بود که در این سناریو روش حضوری و مجازی دنبال میشود.
محسن بیگی ادامه داد: در مناطق قرمز نیز آموزش به صورت کامل مجازی خواهد بود.
وی با بیان اینکه دانش آموزان مناطق خاص و محروم از ابزارهای لازم آموزش مجازی بهرهمند نیستند، گفت: باید دولت برای رفع این مشکل چارهای بیاندیشد.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش ادامه داد: درحال حاضر در شرایط ویژه قرار داریم چراکه بیماری کرونا بدون پیش بینی در تمامی کشورها گسترش پیدا کرد.
محسن بیگی اضافه کرد: بیماری کرونا دارای یک شرایط متغیر است بنابراین ما شاهد آن هستیم که وضعیت شیوع بیماری در مناطق مختلف درحال تغییر است بنابراین ناچار به برنامه ریزیهای سیال هستیم تا حداقل خسارت را داشته باشیم.
وی ادامه داد: ورود صداوسیما به آموزش دانش آموزان موجب شد که برخی از مشکلات آموزش مجازی برطرف شود.
دولت برای زیرساخت آموزش مجازی دانش آموزان مناطق محروم برنامه ریزی کند
در ادامه برنامه دکتر روحالله متفکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات و عضو هیات رئیسه مجلس گفت: ویروس کرونا پدیده جدیدی است که همه چیز را تحت تاثیر قرار داده است بنابراین لازم است برای رفع مشکلات احتمالی در آینده ابزار آلات و زیرساخت و محتوا با این وضعیت به روز شود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش و آموزش عالی در بلند مدت باید در راستای ارتقا آموزش با محوریت مجازی زیرساخت و امکانات خود را به روز رسانی کنند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با شیوع این بیماری تدابیری در آموزش و پروش انجام شد، اما نباید توقع داشته باشیم که یک الگو اجرا شود چراکه این امر شدنی نیست.
متفکر ادامه داد: درحال حاضر ۲۶ استان کشور در مرحله هشدار و قرمز قرار دارند، اما باتوجه به اینکه مردم از ماسک بیش از گذشته استفاده میکنند و شاهد رعایت فاصله اجتماعی هستیم بنابراین آمار شیوع بیماری رو به کاهش است.
وی افزود: پس از آنکه در اردیبهشت ماه بدون بستر سازی فرهنگی و امکانات لازم دولت مکانهای عمومی را بازگشایی کرد شاهد شیوع موج دوم بیماری کرونا بودیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطرنشان کرد: وزیر آموزش و پرورش امروز در مجلس حضور مییابد که در این جلسه سناریوهای مختلف بازگشایی مدارس در مناطق مختلف بررسی خواهد شد.
متفکر خاطرنشان کرد: ما در مجلس تاکید داریم که فرآیند آموزش متوقف نشود، اما درحال حاضر کیفیت آموزش نیز محل بحث است.