با هدف حمایت از صنایع کوچک بانوان کار آفرین با مشارکت ستاد اجرایی عفاف و حجاب معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری منطقه ۱۱ روز گذشته از بوتیک سیار بانوان کارآفرین رونمایی شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱ تهران، آیین رونمایی از اولین بوتیک سیار بانوان کارآفرین سرپرست خانواده به میزبانی اداره امور بانوان معاونت اجتماعی فرهنگی منطقه ۱۱ در فضای باز مجموعه تالار وحدت با حضور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
مرضیه شفاپور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در آئین رونمایی از کسبوکار سیار بانوان کارآفرین سرپرست خانواده از حمایت همهجانبه از جامعه طراح مد و لباس و زنان سرپرست خانواده در مسیر ثبت و اجرای ایدههای خلاق آنها خبر داد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی موجود در کشور و تبعات و آسیبهای وارده از سمت بیماری کرونا به صنایع کوچک و بزرگ، کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور بنا دارد تا از اینپس در مسیر اجرای طرحها و ایدههای نوی جامعه طراح که دارای توجیه اقتصادی نیز هستند؛ گام بردارد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به حمایت همهجانبه از جامعه طراح مد و لباس در مسیر ثبت و اجرای ایدههای خلاق آنها گفت:پس از بررسی روند اجرا و بسته به میزان استقبال مخاطبان از این طرح، بنا داریم که پس از رایزنیهای موردنیاز، امکان این شیوه از عرضه و فروش محصولات را در نقاط مختلف کشور فراهم کنیم.
شفاپور در ادامه تصریح کرد: امیدواریم در مسیر همکاری با این بخشهای خصوصی بتوانیم به اجرای هر چهبهتر ایدههای هنرمندان طراح برای تولید کمک کرده و بستر مناسب برای اتصال جامعه طراح و تولیدکننده فراهم شود.
در ادامه المیرا نوری مبدع و مجری طرح بوتیک سیار زنان کارآفرین و سرپرست خانواده با بیان اینکه همواره یکی از مهمترین دغدغههای من، همراه ساختن بانوان بد سرپرست یا بیسرپرست با جریان مد و لباس بود گفت:خوشبختانه طی هفت سال فعالیت مستمر در این عرصه، موفق شدهایم تا اندازه زیادی، این افراد را با عرصه مد و لباس همراه کرده و بنا داریم این طرح را نیز با همراهی حداکثری این جمع پیشبریم.
مبدع و مجری طرح بوتیک سیار زنان کارآفرین و سرپرست خانواده از کمپینهای خیرخواهانه برای کمک به اقشار کم درآمد جامعه گفت و عنوان کرد:از آنجاکه قیمت تمامشده محصولات در مزونها بهشدت بالا بوده و نمیتواند محدوده وسیعی از بانوان جامعه را مخاطب خود قرار دهد، تلاش میکنیم در این طرح با رویکرد استانداردسازی قیمتها، محصولات خود را با بالاترین کیفیت و حداقل قیمت عرضه کنیم.
بر اساس این گزارش درطرح بوتیک سیار بانوان کارآفرین سرپرست خانوار قرار است ۳ اتومبیل به شکل سیاردر سطح شهر تهران مستقر شوند و ضمن ثبت سفارش افراد، لباس سفارش داده شده را با ارسال رایگان در اختیار مشتریان قرار دهند.