آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۰۲۴۹
آخر هفته با استان‌ها |

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس فراوان / کمک‌های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

آخرین هفته مردادماه با بزرگترین رقابت علمی کشور همراه بود و تمام تلاش دانشگاه‌های سراسر کشور به برگزاری درست و با رعایت بهداشت این رویداد کشوری بود.

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس های فراوان / کمک های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته پایانی مردادماه سال ۹۹ با برگزاری کنکور سراسری رو به پایان است. دانشگاه‌ها با کسب تجربه از کنکور دکتری و کارشناسی ارشد، تلاش خود را برای آماده سازی هرچه بیشتر حوزه‌های امتحانی گذاشتند. روز چهارشنبه گروه آموزشی هنر، پنجشنبه علوم انسانی و ریاضی، امروز جمعه علوم تجربی و فردا داوطلبین رشته زبان‌های خارجی به رقابت می‌پردازند.

طی این سه روز، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و دیگر دانشگاه‌های استان‌ها با بازدید از مراکز آموزشی، به رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی تاکید و نظارت می‌کردند.
بیشتر بخوانید:


 

کمک‌های مومنانه و اردو‌های جهادی دانشجویان هم به روال پیش در حال انجام است. دانشجویان گروه جهادی عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان برای خدمت رسانی به مردم روستای رودخانه در شهرستان شهداد جنوب کرمان، راهی این منطقه شدند. گروه جهادی باران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد سمنان نیز پویش «مهر محرم» را به مناسبت فرارسیدن ایام عزای حسینی برگزار می‌کند که دانشجویان در این پویش به تهیه و توزیع اطعام و بسته‌های معیشتی بین نیازمندان می‌پردازند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در مرداد ماه سال ۹۹ به اجرای رزمایش مواسات و کمک مومنانه در مناطق محروم استان مازندران پرداخت. گفتنی است که دانشجویان در این اقدام به تهیه و بسته بندی ۵۰ بسته معیشتی برای اقشار کم برخوردار شهرستان سیمرغ این استان عمل کرده اند. همچنین در مرحله دوم رزمایش کمک مؤمنانه دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه بیش از ۳ هزار بسته حمایتی شامل جیره خشک و غذای گرم در بین نیازمندان توزیع شد. در دانشگاه صنعتی کرمانشاه با مشارکت مجموعه‌های مختلف استانی و به همت گروه جهادی یا زهرا (س) و پشتیبانی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان کرمانشاه، اقدام به اجرای طرح «سفره مهر علوی» شد. در قالب این طرح، بیش از ۲۳۰۰ پرس غذای گرم در این دانشگاه طبخ و بین خانواده‌های نیازمند با رعایت پروتکل‌ها و نکات بهداشتی توزیع شد.

بیشتر بخوانید:



اما در بحث های مسئله محوری نیز باز هم دانشجویان به مطالبه گری های خود ادامه می دادند. استان کرمان بهشت بنا‌های تاریخی است که متاسفانه با عدم همراهی مسئولین برای حفظ و ارزش گذاری رو به رو است. محوطه تاریخی شیوشگان به خودی خود صاحب بخش بزرگی از این بنا‌های تاریخی است که با دست بردن به طبیعت بکر آن، لطمه‌های جبران ناپذیری را متحمل شده است.

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس های فراوان / کمک های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

در یک سال گذشته در خبر‌هایی گوناگون به ساخت و ساز در محلی که آن را بام کرمان می‌نامند، اشاره کرده ایم. به تازگی پویشی در کرمان مطرح شده که در آن فعالان دانشجویی، رسانه ای و مردم با قرار دادن تصویر خود در پوستری، از دادستان عمومی و انقلاب استان کرمان خواستار جلوگیری از پیش روی‌های موسسه ملل بر فراز کوه‌های صاحب الزمان(عج) می‌شوند. البته آخرین خبر‌ها از ورود دادستانی کرمان به پرونده کوهخواری در کرمان حاکی است.

بیشتر بخوانید:



رسیدگی به گلایه دانشجویان صنعت نفت از بهانه‌های غیرواقعی وزارتخانه نفت، از دیگر گزارش‌هایی بود که در هفته اخیر به آن پرداختیم. دانشگاه صنعت نفت جزو دانشگاه‌های دولتی است که در سال ۱۳۱۸ فعالیت خود را با عنوان «آموزشگاه فنی آبادان» آغاز کرده و بعد‌ها چهار دانشکده نفت آبادان، اهواز، تهران، علوم دریایی محمودآباد را زیرمجموعه خود ایجاد کرد. این دانشگاه در دولت تدبیر و امید دستخوش تغییراتی شد که از مهمترین آن‌ها می‌توان به جلوگیری از استخدام دانشجویان در شرکت‌های تابعه وزارت نفت اشاره کرد. این تحولات سال‌هاست که مورد اعتراض دانشجویان و دغدغه‌مندان صنعت نفت قرار گرفته، اما متاسفانه پیگیری‌ها پیرامون آن، تا کنون نتیجه قابل قبولی نداشته و همچنان شاهد بلاتکلیفی وضعیت این دانشگاه و دانشجویان آن هستیم.

 

جدای از مسئله استخدام، دانشجویان این دانشگاه نسبت به محدود شدن تعداد رشته‌های دانشگاه نیز معترض هستند و از این بابت نگرانند که شاید با اعمال و ادامه این محدودیت ها، به مرور دانشکده‌های آبادان و اهواز نیز تعطیل شوند؛ همین مسائل باعث شده بسیاری رغبتی برای ادامه تحصیل نداشته باشند، چرا که قرار نیست استخدام شوند و مشخص نیست چه سرنوشتی بعد از فارغ التحصیلی در انتظار آنان است.

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس های فراوان / کمک های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

یکی از بزگترین پرونده هایی که بیش از یکسال است که در گروه استانها پیگیری می شود حق و حقوق کارگران هفت تپه است. کارگرانی که بیشتر از دغدغه حقوقی خود، نگران مدیریت کارخانه هستند و خواسته اول انها خلع ید از مدیر عامل شرکت است. بعد از حضور نمایندگان مجلس در تجمع کارگران و پیگیری این موضوع در کمیسیون اصل 90 مجلس با حضور مسئولان کشوری و استانی ، در روز‌های پایانی این هفته، حقوق عقب افتاده دو ماه کارگران هفت تپه واریز شد.

 

سومین جلسه بررسی مشکلات هفت تپه نیز ۲۹ مرداد در مجلس برگزار شد که در این جلسه، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان خصوصی سازی، نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده استاندار خوزستان، نمایندگان کارگران شرکت و برخی دیگر از مسئولان مربوطه حضور داشتند. نماینده سازمان تامین اجتماعی نیز در خصوص پرداخت حق بیمه‌ها و تمدید دفترچه‌ها اظهار کرد: مشکلی برای تمدید دفترچه‌های بیمه کارگران شرکت هفت تپه تا پایان سال نداریم و برای انجام اینکار لازم است لیست کارگرانی که مشمول بیمه می‌شوند، در اختیار ما قرار گیرد.

 

البته امید اسدبیگی، کارفرمای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در این جلسه حضور نداشت، اما تا پشت درب‌های کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی آمد! البته در این جلسه فعالان کارگری شرکت، قصد داشتند در خصوص اظهارات وزیر اقتصاد اظهار نظر کنند، اما این فرصت در اختیار آنان قرار نگرفت و وزیر اقتصاد پس از بیان صحبت‌های خود، این جلسه را ترک کرد.

بیشتر بخوانید:



 

خبرنگار دانشجو در گزارشی به استارتاپ نوپای دو دانشجوی بجنوردی به نام «پیگام» پرداخته است. «پیگام» استارتاپی است که در حوزه‌ی سلامت و فناوری‌های مالی فعالیت می‌کند. استارتاپی که یکی از اصلی‌ترین اهدافش تشویق به پیاده روی است. کاربر‌های این استارتاپ فقط با قدم زدن می‌توانند سکه‌هایی به نام پیگام به‌دست آورند و بعد این سکه‌ها را در فروشگاه مجازی پیگام یا فروشگاه‌های فیزیکی طرف قرارداد این استارتاپ خرج کنند.

بیشتر بخوانید:



ماجرای زمین خواری‌های هفت سنگان نیز هچنان ادامه دارد. این پرونده مربوط می‌شود به ۵/۲۴ هکتار زمین کشاورزی که به شکل غیر قانونی کاربری آن‌ها به مسکونی تغییر داده شد. یعنی وقتی که تعاونی مسکن دادگستری این اراضی کشاورزی را خریداری کرده و بعد از تغییر غیرقانونی کاربری، شروع به ساخت و ساز در آن کرد. در سال ۸۵ نماینده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به این جریان وارد شده و به وزارت مسکن و راه و شهرسازی شکایت کرد که این اراضی بر اساس کارشناسان رسمی و طبق اسناد و شواهد، با کاربری کشاورزی است و با توجه به تعلق به خانواده فراری خاندان پهلوی، باید در اختیار این ستاد قرار گیرد.

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس های فراوان / کمک های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

 

شنیده‌ها حاکی از این است که باغداران و اهالی با ارائه تصاویر و مستنداتی می‌گویند پس از واگذاری حدود ۲۵ هکتار از زمین‌های هفت سنگان به تعاونی مسکن دادگستری قزوین از طریق مزایده، برخی مالکان جدید، ضمن کندن تیر‌های چراغ برق کنار خیابان سی متری ارم به متراژ ده متر وارد عرض خیابان شده اند، بطوریکه عرض آن از سی متر به ده متر تقلیل یافته است.

بیشتر بخوانید:



 

اما محمدرضا کلایی در جمع دانشجویان قول داده بود که در دوران حضورش در کسوت شهردار مشهد، کمربند جنوبی را احداث نمی‌کند، اما چند هفته پس از آن، طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد با تأکید بر احداث کمربند جنوبی در صدودومین جلسه علنی شورای شهر مشهد به تصویب رسید. در بند ۹ این مصوبه شورای شهر مشهد آمده است: «به منظور پیشگیری از تحریک توسعه ناشی از احداث کمربند جنوبی، پیشنهاد می‌شود کلیه اراضی بلافصل موجود فاقد بنا در ضلع شمال و شرق بزرگراه، تا عمق ۱۰۰ مترو در ضلع جنوب بزرگراه تا خط الرأس ارتفاعات، با کمک مراجع قانونی و انجمن‌های مردم نهاد، شناسایی و مستندسازی شود و کاربری این اراضی سبز حفاظتی تعیین شود.»

برگزاری بزرگترین رقابت علمی کشور بعد از کش و قوس های فراوان / کمک های مومنانه دانشجویان همچنان ادامه دارد

اما در یکی دیگر از قطورترین پرونده های گروه استانها، اعتراضات کارگری هپکو دوباره فعال شده؛ کارگران دو هفته تمام در حال اعتراض بودند و این در حالی است که سیدعلی آقازاده، استاندار مرکزی از واریز حقوق کارگران هپکو تا پایان هفته خبر داد. براساس اظهارات آقازاده، حقوق معوق کارگران هپکو با تمهیدات لازم از سوی سهامدار جدید پرداخت خواهد شد.

 

این در حالی است که جمشید غلامی در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرده بود که فرایند صدور چک کارگران هپکو از سوی تأمین اجتماعی با مشکل حقوقی مواجه است؛ چراکه تأمین اجتماعی امکان صدور چک به نام هپکو اراک را ندارد و تنها می‌تواند چک را به نام هلدینگ هپکو صادر کند و از آنجا که همه حساب‌های هلدینگ مسدود است، صدور چک امکان پذیر نیست.

 

اما خبر خوب اینکه یکی از کارگران هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشجو از احتمال تغییر روغنی، مدیرعامل هلدینگ هپکو خبر داد. کارگران این شرکت با شنیدن خبر احتمالی تغییر مدیرعامل هلدینگ هپکو و ایجاد تغییرات مدیریتی در این شرکت، نسبت به آینده آن امیدوار شده و امروز به فعالیت کاری خود در کارخانه ادامه دادند.

بیشتر بخوانید:



 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار