یک استاد دانشگاه درباره اخلالات یادگیری دانش آموزان گفت:بوسیله متخصص از سلامتی چشم و گوش کودک مطمئن شوید همچنین با توجه به کلاسهای آنلاین فضای آرام و بدون تشنج را در خانه فراهم کنید.
عظیم کلانتری متخصص و آسیب شناس گفتاروزبان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو با اشاره به شروع سال تحصیلی و اختلالات یادگیری گفت:بوسیله متخصص از سلامتی چشم و گوش کودک مطمئن شوید همچنین با توجه به کلاسهای آنلاین فضای آرام و بدون تشنج را در خانه فراهم کنید.
وی ادامه داد:اوقاتی را به بازی کردن با کودک و شوخی کردن با او اختصاص دهید هر وقت که سلامتی او در خطر نبود کودک را به پارک، سینما، باغ وحش و سایر جاهای دیدنی ببرید و سعی کنید اوقاتی را کودک به بازی بپردازد.
کلانتری بیان کرد: کودک را تشویق کنید درباره خودش، خاطرات مدرسه و چیزهای مورد علاقه اش صحبت کند از سرزنش کردن و ایراد گرفتن و نصیحت بپرهیزید و به جای آن هر وقت کار مثبتی انجام میدهد تشویقش کنید.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه به سوالات کودک ساده و روشن و کوتاه جواب دهید اضافه کرد:، نقاط قوت کودک را در درسها، بازیها و سایر کارها به رخش بکشید و تمجید کنید و با دادن برخی مسولیتها به کودک حس استقلال و اعتماد به نفس او را تشویق کنید.
وی عنوان، کرد:سعی کنید کودک با کودکان هم سن خویش و هم با کودکان یکی دو سال کوچکتر و بزرگتر از خودش اوقاتی را بازی کند و در منزل کتاب یا روزنامه بخوانید و سعی کنید فرزندتان خواندن علاقمندانه و مشتاقانه شما را ببیند و به اندازه کافی اسباب بازیهای ساده و خوب برای کودک تهیه کنید.
کلانتری گفت:به کودک یاد بدهید که کتاب تنها وسیله خواندن نیست بلکه میتوان از روزنامه، تابلوهای راهنمایی، تابلوهای مغازه نیز برای خواندن استفاده کرد.
وی افزود: زمانی که مدرسه باز شد و دانش آموز به صورت حضوری در کلاس بود با مدیر و معلم کودک ارتباط مهرآمیزی برقرار کنید و وضع کودکتان را در مدرسه جویا شوید باید گفت پیشرفت کودک را بدون اینکه مکررا از او سوال کنید پی گیری نمائید.
کلانتری عنوان کرد:برای محل مطالعه کودک اطاق، نور، صندلی، میز و سایر لوازم را تهیه کنید، سعی کنید محل مطالعه کودک ساکت و آرام باشد برای اطمینان از سلامتی کودک همیشه او را تحت کنترل پزشک داشته باشید کوچکترین پیشرفت کودک را ببینید و به او اظهار کنید و اعتماد به نفسش را بالا ببرید.