آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۱۷۶۰
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

۴۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می‌کنند

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با افزایش جذب دانشجویان خارجی، تعداد دانشجویان از ۴۰ نفر در سال ۱۳۹۷ به حدود ۴۰۰ نفر در ابتدای سال ۱۳۹۹ رساندیم.

//۴۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه شهید چمران اهواز تحصیل می‌کنند

علیرضا جلیلی‌فر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: رویکرد بین المللی سازی دانشگاه از طریق ارتباط مستمر با دانشگاه‌های خارجی و جذب دانشجویان خارجی یکی از سیاست‌های این معاونت است. در این زمینه توانستیم با افزایش جذب، تعداد دانشجویان خارجی را از ۴۰ نفر در سال ۱۳۹۷ به حدود ۴۰۰ نفر در ابتدای سال ۱۳۹۹ برسانیم.

جلیلی‌فر ضمن اشاره به ارتباط با دانشگاه‌های اروپایی و جذب دانشجویان ایران‌شناسی، اضافه کرد: در یک سال و نیم قبل ۱۳ دانشجوی رشته ایران شناسی از دانشگاه چارلز پراگ (جمهوری چک) برای گذراندن دوره‌های پیشرفته زبان فارسی به دانشگاه شهید چمران اهواز اعزام شدند و مقرر شد زمستان امسال نیز تبادل دانشجو میان دو دانشگاه، انجام شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: پس از حضور دانشجویان دانشگاه کهن و معتبر چارلز، دانشگاه‌هایی از کشور اسپانیا و اسکاتلند نیز تمایل خود را به اعزام دانشجویان ایران شناسی به مرکز آزفا (آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان) دانشگاه شهید چمران اهواز، اعلام کرده اند.

وی بیان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا و بازگشت دانشجویان خارجی به کشور‌های خود، دوره‌های مرکز آزفا برای تمام دانشجویان خارجی به صورت مجازی ارائه شده که در این دوره‌ها ۴۵ فارسی آموز خارجی در سه کلاس برخط به یادگیری زبان فارسی می‌پردازند.

جلیلی‌فر خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری مؤثر دفتر آموزش‌های آزاد و مجازی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز آپا دانشگاه شهید چمران اهواز تنها پس از چهار روز از اعلام تعطیلی اضطراری دانشگاه‌ها در اسفند ۱۳۹۸ در جریان شیوع ویروس کرونا ، با راه اندازی و آماده سازی سامانه آموزش مجازی آنلاین و آفلاین، بیش از ۲۳۰۰ درس نظری، برای دانشجویان ارائه شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار