دانشکده دندانپزشکی کرج این روزها مشغول ثبت نام از دانشجویان محصل در دانشگاههای خارجی است و حدود ۱۳۰ صندلی خود را به آنان اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئله فروش صندلی دانشگاههای علوم پزشکی چند سالی است که در رسانهها مطرح است. در واقع آنچه مطرح میشود، این است که صندلیهای دانشگاههای علوم پزشکی بسیار بیشتر از ظرفیت دانشگاه به فروش میرسد. این در حالیست که دانشجویانی که از طریق کنکور به این جایگاه میرسند، از امکانات آموزشی کافی برخوردار نمیشوند.
در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز فراخوان ثبت نام دانشجویان دانشگاههای خارجی در حالی صادر شده که براساس آن به نظر میرسد قرار است امسال حدود ۱۳۰ صندلی به دانشجویان دانشگاههای خارجی واگذار شود. اما مهرماه سال گذشته، دانشجویان ورودی در دانشکده دندانپزشکی البرز حدود ۲۰ نفر بوده اند.
در روز اول ثبت نام این دسته از دانشجویان، لیست اسامی ۴۵ نفره ای براساس حروف الفبا منتشر شده که براساس این لیست، افراد باید ثبت نام کنند.
یکی از دانشجویان این دانشکده به خبرنگار ما میگوید: ۶ واحد درس عملی برای یک دوره از دانشجویان این دانشکده ناتمام رد شده و به این دلیل که بخشها ظرفیت پذیرش این تعداد دانشجو را ندارد، نمیدانیم در این شرایط چطور قرار است این حجم از دانشجویان از دانشگاههای خارجی را آموزش دهند؟
به گفته دانشجویان، این دانشکده حدودا ۴ یا ۵ کلاس آموزشی با متراژ نهایتا ۲۴ مترمربع دارد که حالا قرار است از ابتدای مهر در این ظرفیت علاوه بر دانشجویانی که از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه میشوند، دانشجویان خارجی نیز در کلاسها حضور یابند.
دانشجویان این دانشکده معتقدند تمایل دانشجویان خارجی به دانشگاه علوم پزشکی به این دلیل است که به تهران نزدیک است و تردد آنان به تهران را آسانتر می کند.
این دانشجویان نسبت به عملکرد کارمندان دانشکده با دانشجویان پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری گلایه دارند و میگویند: این کارمندان در حالی پاسخ ما را نمیدهند که کار دانشجویان خارجی را به سرعت انجام میدهند.
با اینکه وزارت علوم قوانین پذیرش دانشجوی خارجی را اصلاح کرده اند، اما به نظر میرسد این اصلاح قوانین باعث نشده است تا ظرفیت دانشکدههای پزشکی به پذیرش کمتر از دانشجویان محصل در دانشگاههای خارجی بپردازند.
خبرگزاری دانشجو در تلاش است تا با مسئولان دانشکده دندانپزشکی البرز ارتباط حاصل کند و علت و پاسخ به سوال دانشجویان را جویا شود.
این خیلی سال هست تو ایران انجام میشه بچه هاشون رو میفرستن دانشگاهای درجه چندم ارمنستان هندوستان فیلیپین مالزی ولهستان و .... بعد چند سال که بزمیگردند میگویند باید تکمیلی بخونی براحتی هلو برو تو گلو پول و میگیرند و ادامه تحصیل در ایران بعدش هم پزشک و دندانپزشک بعد دوباره پول روی پول
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.