به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اردشیر میرمُنگره معاون امور هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری مجازی جشنواره هنرهای تجسمی جوانان خبر داد و گفت: یکی از برنامههای تثبیت شده این اداره کل برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی جوانان به منظور استعدادیابی و فرصت مطالعاتی است که بدون شک مهمترین هدف برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی جوانان، گردهمآمدن هنرجویان جوان و استفاده از تجربیات یکدیگر و آموختن از اساتید این حوزه است، اما با توجه به شیوع ویروس کرونا، مجازیشدن جشنواره یکی از معدود راهکارهای برگزاری آن است.
وی در مصاحبه با رادیو گفتگو در خصوص چگونگی برنامههای این جشنواره نیز گفت: پس از انتخاب هنرجویان منتخب، به صورت آنلاین و مجازی با اساتید کارگاهها در ارتباط خواهند بود و همچنین همچون سالهای گذشته نشستهای تخصصی این بار به شکل مجازی برگزار میشود.
با توجه به اینکه در دوران شیوع بیماری کرونا فعالیتهای هنری کم شده و در نتیجه ارتباط مخاطبان با آثار هنری نیز کمتر شده، اداره کل هنرهای تجسمی برنامههایی تدارک دید که در فضای مجازی و رسانههای اجتماعی بتوانیم ارتباط مخاطبان با آثار هنری را حفظ کنیم.
معاون امور هنرهای تجسمی وزارت ارشاد در خصوص حمایت از هنرمندان هنرهای تجسمی گفت: برگزاری و حمایت از رویدادهای هنرهای تجسمی و برگزاری ملی دوسالانه سفال و سرامیک ایران، دوسالانه مجسمه سازی ملی ایران از جمله این رویدادها است و از آنها حمایت میشود و البته در مورد دو سالانه خوشنویسی هم رایزنیهایی صورت گرفت و برگزاری آن به سال آینده موکول شد و حمایت گاهی به این شکل است.
اردشیر میرمُنگره درباره برگزاری هنرهای تجسمی فجر بیان داشت: همه رویدادهای هنری برنامههایی تکاملی است که باید مسیر را رصد کرد و نشستی برای هماهنگی و برنامه ریزی و سیاستگذاری برگزاری جشنوارههای هنرهای تجسمی فجر و جشنواره بین المللی مد و لباس با حضور صاحب نظران برگزار شد و هنوز برای اعلام نتیجه کمی زود است.
وی با تاکید بر اهمیت جزئیات در بازسازی موزه هنرهای معاصر برای حفظ گنجینه هنری اشاره کرد و گفت: موزه هنرهای معاصر ایران پس از چهل سال نیاز به مرمت و بازسازی داشت و به دلیل حساسیت بالای کار و اهمیت جزئیات که به نفع حفظ گنجینه و معماری مجموعه بوده است این بازسازی زمانبر بود.
معاون امور هنرهای تجسمی وزارت ارشاد افزود: بر اساس شرایط و تصمیم گیریهایی موزه هنرهای معاصر محلی برای برگزاری جشنوارهها و مراسم شده بود که این موضوع آسیبهای جدی به این موزه وارد میکرد و حال نتیجه بر این شده که موزه، موزه باشد و به نمایش آثار اختصاص یافته و از حالت نگارخانهای درآید و با گذشت دو سال، پس از محرم و صفر در رویدادی تاثیرگذار این موزه بازگشایی میشود.
وی در پایان گفت: موزه هنرهای معاصر یکی از مهمترین خروجیهای عملکرد اداره کل هنرهای تجسمی است. همچنین در این اداره کل رویدادهای بین المللی بسیاری، چون دوسالانه (بیینال) ونیز، سفرهای مطالعاتی هنرمندان به شهرک هنرمندان پاریس و دعوت از هنرمندان برنامه ریزی میشود و بر نگارخانهها از مجوز و تاسیس تا فعالیت نظارت داریم و برگزاری نشستهای تخصصی و آموزشی بخشی از فعالیتهایی است که شاید گاهی تیتر رسانهها شود و فعالیتهای دیگر وجود دارد که بازخورد رسانهای ندارد، اما برای جامعه هنری مهم است.