کد خبر:۸۶۹۲۹۵

افتتاح نمایشگاه گروهی «آسمان آبی» در برج میلاد

نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی با عنوان «آسمان آبی» پنجشنبه ۳۰ مردادماه با نمایش آثار ۱۰۰ هنرمند تجسمی در نگارخانه شرقی برج میلاد آغاز به کار می‌کند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه هنر‌های تجسمی «آسمان آبی» ۳۰ مردادماه در نگارخانه شرقی برج میلاد آغاز به کار می‌کند.

بر این اساس، فراخوان نمایشگاه بین‌المللی هنر‌های تجسمی «آسمان آبی» اردیبهشت ماه در رشته‌های نقاشی، تصویرسازی، عکس، حجم، نقاشی خط و طراحی منتشر شد که از بین آثار ارسالی، آثار یکصد هنرمند در حوزه‌های مختلف هنر‌های تجسمی در قالب این نمایشگاه به نمایش در می‌آید.

نمایشگاه «آسمان آبی» ۳۰ مردادماه ساعت ۱۶ در نگارخانه شرقی برج میلاد بازگشایی می‌شود و علاقمندان می‌توانند از ۳۱ مرداد تا اول شهریورماه از این نمایشگاه بازدید کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار