به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلید در نامهای به حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان نوشت: از آنجا که اغلب کلاسهای روستایی درسها را به صورت حضوری پیگیری خواهند کرد آیا دانشجو معلمان نیز موظف به حضور در کلاسهای حضوری هستند؟ در این صورت و حتی در صورت مجازی بودن کارورزی، ارتباط دانشجو و استاد چگونه خواهد بود؟
متن نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر خنیفر، ریاست دانشگاه فرهنگیان
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم و شهادت جانسوز امام حسین-علیه السلام-سوالاتی که نسبت به بخشنامه به شماره ۳۰۰/۶۳۴۹/۵۰۰۰۰/د که در تاریخ ۲۷مرداد ۱۳۹۹ ابلاغ شد به اطلاع شما میرسانیم و امیدواریم پاسخ شما وضعیت نامشخص ترم بعد را روشن گرداند.
۱. از آنجا که اغلب کلاسهای روستایی درسها را به صورت حضوری پیگیری خواهند کرد آیا دانشجو معلمان نیز موظف به حضور در کلاسهای حضوری هستند؟ در این صورت و حتی در صورت مجازی بودن کارورزی، ارتباط دانشجو و استاد چگونه خواهد بود؟ آیا صرفا عضویت در برنامه شاد و تعامل مجازی اهداف کارورزی را محقق میکند؟
۲. با توجه به اینکه زیرساخت ها و اینترنت در نقاط مختلف کشور وضعیت متفاوتی دارد و در برخی مناطق سرعت اینترنت بسیار پایین است آیا مسالهی حذف بر اثر غیبت بیش از سه شانزدهم نباید با کلاسهای حضوری تفاوتی داشته باشد؟ آیا این عادلانه است که در شرایط متفاوت هر کدام از دانشجویان، ملاک سنجش یکسان در نظر گرفته شود؟ برای این مسأله چه برنامهای اندیشیده شده است؟
۳. درکلاسهای مجازی، تعامل دانشجو و استاد، شیوه مدیریت کلاس، نحوه ارائه محتوا و ... نیازمند یکسری توانمندیهایی است، آیا آموزشهایی در این رابطه برای اساتید در نظر گرفته شده است؟
۴. با توجه به اینکه انجام آموزشهای علمی دانشگاهها در بستر پیام رسانهای خارجی شایستهی نظام جمهوری اسلامی ایران نیست آیا فکری برای ایجاد بستر داخلی و مشترک تمام مراکز و پردیسها جهت آموزشهای مجازی شده است؟
رونوشت:
دکتر صدیقی، مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان