شهردار تهران گفت: اگر در ساخت پروژهها در شهر به آثار اجتماعی آنها توجه نکنیم موفقیتی شامل حالمان نمیشود و اتلاف انرژی و منابع مالی کردهایم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم افتتاح پروژههای عمرانی و اجتماعی و فرهنگی در منطقه ۲ شهر تهران گفت: تسلیت میگویم ایام عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را.
وی ادامه داد: از سوی دیگر هفته دولت را هم گرامی میدارم و یاد دو شهید بزرگ شهید بزرگوار رجایی و باهنر را هم که زحمات زیادی برای این انقلاب کشیدند را گرامی میدارم.
شهردار تهران گفت: امسال در آخرین سال صده حاضر هستیم و قرنی به پایان میرسد قرنی که پر ماجرا بوده است و اتفاقات نادری در آن رخ داد.
حناچی افزود: در این قرن در ابتدایش جنگ جهانی اول را شاهد بودیم و در نیمه هایش جنگ جهانی دوم را داشتیم و امیدواریم قرن پیش رو بهتر از این باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما در سازمانی فعالیت میکنیم که یک سازمان اجتماعی است هرچند خدمات روزانه اش عادی است و کارهای عادی ما مهندسی و شهری است، اما اگر اثرات اجتماعی آن دیده نشود میشود علیرغم هزینهها اتلاف منابع را به همراه داشته باشد.
شهردار تهران ادامه داد: در شهر نباید همه چیز را مهندسی و عمرانی دید و مهندسی و عمرانی هم عمل کرد، زیرا شهر یک کالبد اجتماعی و فرهنگی هم دارد. شاهد آن هم این است که در شهر پروژههای بزرگی اجرا شده، اما بعد از بهره برداری چندان تاثیر گذار نبوده اند.
حناچی گفت: این در حالی است که پروژههای کوچکی هم بوده اند که توانسته اند علیرغم کوچکی تاثیرگذاری بسزایی داشتند برای مثال پروژه میدانگاه امیرکبیر که چند هفته قبل افتتاح شد.
وی افزود: اگر قرار بود مثل گذشتگان عمل کنیم باید آنجا در فضایی هشت هزار متری یک هایپر مال میساختیم که منافع یک عده خاص را تامین میکرد و مردم از داشتن یک میدانگاه محروم میشدند.
شهردار تهران ادامه داد: در دورهای که در وزارت راه و شهرسازی بودم عضو کمیسیون ماده ۵ بودم در یک جلسه شهردار وقت اعلام کرد میزان بازدیدکننده برج میلاد عددی بوده است در حالی که همان زمان استفاده از پل طبیعت توسط مردم چندین برابر بود.
حناچی گفت: همان زمان به شهردار وقت گفتم این پیام بزرگی دارد یعنی به جای ساخت پروژه هزار میلیاردی برج میلاد میتوانستیم با یک دهم آن هزینه پل طبیعتی بسازیم که استقبال مردم از آن بیشتر بوده است.