کد خبر:۸۷۴۶۸۲
عمرانی در گفتگو با دانشجو:

مکانیسم ماشه سرانجام خوش بین نبودن رهبر انقلاب به برجام است

دبیر قرارگاه احمدی روشن استان سیستان و بلوچستان گفت: بار‌ها مقام معظم رهبری نسبت به خوش بین نبودن به مذاکرات با آمریکا و غربی‌ها تذکر دادند، مکانیزم ماشه همان نکته‌ای بود که رهبری گوشزد کردند.

محمدجواد عمرانی، دبیر قرارگاه احمدی روشن استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: با فعال شدن مکانیزم ماشه، اروپایی‌ها و طرف غربی عملا برای کسب امتیازات بیشتر تلاش خواهند کرد، اما مجلس شورای اسلامی باید با طرحی دوفوریتی مانع از این مسئله شود.

عمرانی ادامه داد: دولت دوازدهم بدون شک در وطن فروشی راه بنی صدر را پیش گرفته و این مسئله از زمان برجام تا به الان برای همگان اثبات شده است. اینکه بگوییم تحریم‌های شورای امنیت نسبت به آمریکا دارای اهمیت کمتری است قبول، اما فضاسازی و اثرات مخرب تحریم‌ها در دولتی که همه‌ نگاهش به بیرون از کشور است به مراتب بر زندگی مردم اثر می‌گذارد.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: بار‌ها مقام معظم رهبری نسبت به خوش بین نبودن به مذاکرات با آمریکا و غربی‌ها تذکر دادند و علنی اعلام کردند، اما مسئولین بی توجه به فرامین رهبری اعتماد کرده و حالا چوب اعتماد دولتی‌ها به غربی‌ها را می‌خوریم. مکانیزم ماشه همان نکته‌ای بود که رهبری گوشزد کردند، اما توجه‌ای به آن نشد. بند ۱۱ و ۱۲ برجام صریحا در خصوص فعال شدن مکانیزم ماشه و برگرداندن ایران به قبل از برجام نوشته شده، اما اینکه چطور به آن توجه‌ای نشد، جای سوال دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: اینکه دولت به این خوشبین باشد، چون امریکا از برجام خارج شده فعال شدن مکانیزم ماشه غیر ممکن است تصوری غلط و ابتدایی در امر سیاست است چرا که همه می‌دانیم کشور‌های اروپایی در پشت پرده، بله قربان گوی طرف آمریکایی هستند و آن‌ها می‌توانند این قضیه را پیگیری کنند.

عمرانی در پایان عنوان کرد: مجلس و علی الخصوص نمایندگان محترم سیستان و بلوچستان باید نسبت به این قضیه از سایر نمایندگان عقب نمانند و نظر خود را صریح اعلام کرده و پیگیری لازم را در مجلس انجام دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار