مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری پس از ابلاغ مجوز انتقال دارایی به این صندوق که به زودی صورت میگیرد، قطعا در مهرماه اجرایی میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر افتخاری امروز (چهارشنبه) در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در نشست با روسای کانونهای بازنشستگی این استان با قدردانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای توجه جدی به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، گفت: با هماهنگیهای انجام شده با سازمان برنامه و بودجه همسان سازی حتما از مهرماه مطابق با ضوابط ابلاغی اجرایی میشود.
افتخاری، اظهار کرد: مقدمات اجرای همسان سازی و صدور احکام فراهم شده و این صندوق آمادگی دارد تا پس از صدور مجوزهای لازم از مراجع ذی صلاح و طبق ضوابط اجرایی ابلاغ شده نسبت به صدور احکام جدید اقدام کند.
وی در خصوص بیمه تکمیلی درمان نیز گفت: اولویت برنامهای ما از روز اول، بهبود بیمه تکمیلی درمان بوده چراکه اگر هزینههای این بخش پوشش داده شود، به طور قطع کیفیت زندگی نیز بهبود خواهد یافت.
افتخاری ادامه داد: بیمه تکمیلی نسبت به گذشته یک گام اساسی بهبود پیدا کرده است. براساس بودجه تخصیص داده شده سرانه هر نفر از ۶۰ هزار تومان به ۱۴۰ هزار تومان افزایش یافته که با حفظ پرداختی بازنشستگان پوششهای آن دوبرابر شده و نسبت به گذشته کاملتر شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین یادآور شد: پوششهای بیماریهای خاص از ۴۵ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه «پوششهای فعلی براساس دادهها و آمار سنوات گذشته ساماندهی و تعیین شده است» گفت: در حال نهایی کردن فرآیندی هستیم که براساس آن بتوانیم خدمات دندانپزشکی ارزان تری برای بازنشستگان فراهم کنیم.
افتخاری تصریح کرد: علاوه بر افزایش حدود دو برابری سقف تعهدات، کمک هزینههای یک دست دندان، ویزیت، دارو، ویلچر و سمعک نیز به عنوان خدمتهای جدید بیمهای اضافه شده و راهی باز کردیم تا در سالهای آتی نیز این خدمات با منابع بیشتر به بازنشستگان ارائه شود.
وی همچنین به اجرای طرحهای رفاهی با هدف افزایش قدرت خرید بازنشستگان اشاره و بیان کرد: طرحهای متعددی از بیمه تکمیلی، وام ازدواج، وام ضروری، بستههای متنوع در قالب طرح یاری، خرید سهام تا تخفیفهای هتلهای ایرانگردی و جهانگردی اجرایی شده یا در حال نهایی شدن است که حداقل ۲۵ درصد قدرت خرید این عزیزان را بهبود میدهد.
وی درباره وام ازدواج فرزندان نیز گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده این تسهیلات فصلی بوده و در هر دوره به یک هزار نفر پرداخت میشود و دوره جدید آن نیز به زودی با تامین منابع لازم اجرایی و اعلام خواهد شد. تلاش میکنیم در مجموع ۴ هزار نفر تا پایان سال از این تسهیلات برخودار شوند.
افتخاری در ادامه به یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیک و خدمات برخط اشاره کرد و گفت: به زودی امکان صدور آنلاین (برخط) گواهی کسر از حقوق برای بازنشستگان فراهم میشود تا دیگر نیازی به حضور این افراد و رفت و آمدهای مستمر نباشد و از هر کجا که نیاز داشته باشند به راحتی از این خدمت استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه «شرکتهای صندوق را بورسی و شرکتهای کاغذی را حذف میکنم»، گفت: تنها راه نجات فعالیتهای اقتصادی صندوق بورسی کردن شرکتها است. بورسی کردن به معنای فروش دارایی بازنشستگان نیست بلکه به معنی این است که امکان شفافیت، نظارت و ارزش افزایی بیش از گذشته فراهم میشود.
افتخاری همچنین گفت: با ورود شرکتهای صندوق به بورس، ارزش دارایی بازنشستگان مطابق ارزش روز بازار ارزیابی میشود که با توجه به تعمیق بازار سرمایه مطمئنا دارایی کنونی بازنشستهها در بخش اقتصادی از ارزش بیشتری برخوردار میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری روحیه بانشاط و پرانرژی مردم و بازنشستگان سرزمین سیستان و بلوچستان را مثال زدنی دانست و گفت: با وجود سختیها و مشقتهایی که در این استان وجود دارد، روحیه خاص بازنشستگان و انرژی شما به ما انگیزه دوچندان برای خدمت میدهد.
افتخاری اضافه کرد: اینکه شما عزیزان مشکلات و راهکارها را در کنار هم مطرح میکنید جای قدردانی دارد و ما هم با تمام توان برای حل مسائل و مشکلات موجود تلاش میکنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در این نشست، کانونهای بازنشستگی استان سیستان و بلوچستان بر صدور احکام و اجرای همسان سازی ۹۰ درصدی حقوق با شاغلین همطراز، افزایش کیفیت خدمات بیمه تکمیلی و اضافه شدن بیمه دندانپزشکی، افزایش تعداد تسهیلات ازدواج و وام ضروری و برگزاری جشنواره ورزشی تاکید کردند.