دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد گفت: مسئله مهمی که در دوران کرونا به آن پی بردیم، افزایش کنش رسانهایمان بود. اگر قبلا گفتگوی چهره به چهره با دانشجویان داشتیم، امسال این فرصت را نداریم و باید فعالیت رسانهای را چند برابر کنیم.
سید شایان احمدی ابهری، دبیر تشکیلات انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون چالش کرونا و اداره تشکیلات در دوران کرونا گفت: یکی از اساسیترین چالشهایی که امسال با آن مواجهیم و یک چالش جدید برای تشکیلات دانشجویی حساب میشود، مسئله مجازی شدن نیم سالهای دانشگاهی است، چرا که یکی از امتیازهایی که برای تشکلهای دانشجویی وجود داشت، حضور فیزیکی دانشجویان بخصوص استقبال از ورودی های جدید بود که عرصه ای برای آشنایی نوورودها با تشکل ها را فراهم میکرد.
وی ادامه داد: برنامه هایی که برای نوورودی ها در نظر گرفته می شد، بیشتر جنبه صمیمانه داشت و از این باب تشکل های دانشجویی همیشه خیالشان از اعضای جدید راحت بود؛ چرا که میدانستند با حضور در دانشگاه و معرفی خودشان به دانشجویان جدید درباره جذب نیروهای جدید مشکلی نخواهند داشت؛ اما امسال به دلیل مجازی شدن ترم این مسئله برای تشکیلات دانشجویی به وجود آمده است که دیگر دانشجویان نوورود را شاید چهره به چهره نخواهند دید و این موضوع به خودی خود چالشی است برای حل کردنش یا به نتایجی رسیدند یا در حال رسیدن به راه حل هستند با مشورت گرفتن از بزرگترها و صاحب نظران تا ببینند برای حل شدن مشکل عدم حضور فیزیکی دانشجویان جدید و نداشتن ارتباط چهره به چهره چه باید کرد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد گفت: مسئله مهمی که در دوران کرونا به آن پی بردیم، افزایش کنش رسانهای مان بود. اگر قبلا یک عر صه را در میدان دانشگاه و گفتگوی چهره به چهره را داشتیم، امسال این فرصت را نداریم و باید فعالیت رسانهای را چند برابر کنیم تا دانشجوی جدید که با کانال ما آشنا میشود، با فعالیتهای انجمن که کار رسانهای هم خواهد داشت، آشنا شود و همین باعث می شود کمکم به سمت تشکیلات جذب شود؛ مثلا مشی فکری، مشی سیاسی- عقیدتی را از کارهای تولیدی تشخیص بدهد و ببینند در کدام عرصه کمک میدهد.
احمدی ابهری ادامه داد: برای اینکه فضای دانشگاه را به پویایی برسانیم و درعرصه جامعه بی تفاوت نباشیم، باید کنشگری موثری داشته باشیم. از نظر من رسانه ابزار حیاتی در دست تشکیلات است که اگر درست استفاده کنند، شاید بتوانند بخشی از این چالش یعنی عدم حضور فیزیکی دانشجویان جدید را پر کند.
دبیرانجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد افزود: میدانیم که امسال یکی از سالهای حیاتی برای جنبش دانشجویی است؛ یکی از مولفههایی که جنبش دانشجویی را زنده نگه میداشت، همین برنامهها و کرسی آزاد اندیشی و تریبون حضوری و فیزیکی بود، با این مشکلی که در کل کشور وجود دارد، تشکیلات دانشجویی برای کادرسازی جدید، پیدا کردن نیروهای جدید و تولید محتوای جدید باید به سمت استفاده بیشتر و دو چندان از رسانه بروند و برای تولید محتوای رسانه بیش از پیش تلاش کنند و یکی از لازمههای فعالیتهای تشکیلات در این ترم مجازی، آشنایی کامل با رسانه است.
احمدی گفت: همان طور که دلسوزترین شخص جمهوری اسلامی نسبت به مردم و نخبگان و دانشجویان رهبر انقلاب هستند، ایشان اهتمام دارند که جنبش دانشجویی واقعا در حل مشکلات کشور موثر هستند و اگر جنبش دانشجویی دچار انفعال شود، از سایر زمینهها باید قطع امید کنیم.
وی افزود: امیدواریم در این شرایط سخت، جنبش دانشجویی، انرژی که برای تلاش و تبلیغ و برنامه در کف میدان دانشگاه هزینه میکرد، را در عرصه رسانه بیاورد. اینکه مراقب شویم لایو زده نشویم و دانشجو از استفاده بیش از حد از امکاناتمان زده نشود؛ انرژی مان را در زمینههای مختلف تقسیم کنیم و به کارها تنوع بدهیم و مراقب باشیم دچار تکرار نشویم. اینها از مولفههایی است که در جذاب شدن و پرطرفدار شدن یک برنامه موثر است و برنامههایی که توسط تشکیلات دانشجویی برگزار میشود جریان ساز و مسئله محور باشد.