آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۷۷۴۲

ازبک‌ها برای اولین بار در تاریخ مالک زمین می‌شوند

شهروندان ازبکستان که طبق قوانین قبل از استقلال این کشور نمی‌توانستند مالک زمین باشند، از اول سال ۲۰۲۱ می‌توانند با پرداخت وجهی به دولت، مالک زمین‌های غیرکشاورزی شوند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری ازبکستان "اوزا" با اعلام این مطلب افزود: شهروندان ازبک که از زمان استقلال از اتحاد جماهیر شوروی (سابق) در مالکیت اراضی تابع قوانین آن اتحادیه بودند، از اول ژانویه سال میلادی آتی (۱۲ دی ماه امسال) می‌توانند داوطلبانه با پرداخت وجهی به دولت، مالک زمین‌های غیرکشاورزی که پیشتر از دولت اجاره کرده بودند، شوند.

این گزارش حاکی است که مجلس سنای ازبکستان در سوم ماه مه سال ۲۰۱۹ لایحه‌ای را در مورد خصوصی سازی اراضی غیرکشاورزی این کشور تصویب کرد که براساس آن کلیه زمین‌های غیرکشاورزی از اول ژانویه سال ۲۰۲۰ (۱۲ دی ماه ۱۳۹۸) در قبال پرداخت وجه آن به دولت خصوصی می‌شوند. اما چون در اجرای آن قانون در اول سال میلادی جاری موانعی وجود داشت، اجرای این قانون از اول سال میلادی آتی لازم الاجرا خواهد بود.

بر اساس این قانون، شهروندان ازبکستان می‌توانند به صورت داوطلبانه نسبت به خصوصی سازی زمین‌های غیرکشاورزی خود با پرداخت وجه آن به دولت اقدام کنند.

البته در آن مصوبه تصریح شده است که قانون جدید شامل زمین‌های قابل کشت و نیز اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی نمی‌شود.

مالکیت اراضی کشاورزی و غیرکشاورزی ازبکستان که تا سال ۱۹۹۱ جزو جمهوری‌های شوروی سابق بود، به دولت تعلق داشت و نه تنها اتباع بیگانه بلکه حتی شهروندان این کشور نیز حق تملک این اراضی را نداشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار