باغ موزه كتاب تهران تا پايان سال به بهرهبرداري ميرسد
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، محمدهادي ايازي در مورد چگونگي وضعيت ساخت باغ موزه كتاب در زمينهاي عباس آباد با اشاره به اينكه سرعت پيشرفت كار بالا بوده است، اظهار كرد: در بازديدي كه از باغ موزه كتاب داشتيم شاهد پيشرفت فيزيكي قابل توجه اين مجموعه بوديم واميدواريم با توجه به تمهيداتي كه پيشبيني شده، بتوانيم تا پايان امسال احداث آن را به اتمام برسانيم.
وي افزود: احداث باغ موزه كتاب تهران در زيربنايي با وسعت 35 هزار متر پيش بيني شده، ضمن اينكه براي اين مجموعه هم فضاي بسته نمايشگاهي و هم فضاي باز در نظر گرفته شده است.
معاون اجتماعي فرهنگي شهرداري تهران با بيان اين مطلب كه در طول سال همواره نمايشگاههاي مختلف كتاب در تهران برگزار ميشود، عنوان كرد: نمايشگاههاي كتاب در باغ موزه كتاب به اين معنا طراحي شدهاند كه هر كدام مربوط به موضوعات مختلف از قبيل تاريخ، كتابهاي علوم پايه، علوم پزشكي هستند كه به طور جداگانه در هر دوره برگزار خواهند شد.
ايازي گفت: در باغ موزه كتاب تهران، تالارهاي متعدد و مخازن كتاب نيز ايجاد ميشود كه از تالارها ميتوانيم براي برگزاري نمايشگاههاي متفاوت استفاده كنيم.
وي ادامه داد: باغ موزه كتاب به نحوي طراحي شده تا به فضاي سبز آن محوطه آسيبي وارد نشود و روي اين مجموعه نيز مجدداً به فضاي سبز تبديل خواهد شد تا شهروندان تهراني بتوانند از فضاي سبز محل استفاده كنند.
معاون اجتماعي فرهنگي شهرداري تهران با بيان اين مطلب كه براي احداث باغ موزه كتاب تأمين اعتبارهاي لازم در سال جاري صورت گرفته و اعتبار آن در اعتبارات مصوب شوراي اسلامي شهر تهران نيز قرار دارد، خاطرنشان كرد: اميدواريم با توجه به اينكه اعتبارات لازم تأمين شده و پيمانكار قابلي نيز براي اين موضوع انتخاب شده است، بتوانيم احداث اين مجموعه بزرگ فرهنگي را تا پايان امسال به اتمام برسانيم./انتهاي پيام/