آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۱۴۰۱

چین: پمپئو مکرر به دروغگویی علیه چین پرداخته است

سفارت چین در واشنگتن اظهارات اخیر وزیر خارجه آمریکا را تحریک‌آمیز و مبتنی بر تفکر حاکم بر دوره جنگ سرد ارزیابی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، سفارت چین در واشنگتن امروز چهارشنبه به آمریکا هشدار داد حملات تحریک‌آمیز و اتهام‌زنی علیه دولت پکن را متوقف کند.

این سفارتخانه همچنین مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا را از بابت نیت بدخواهانه‌ای که در بی‌اعتبار کردن چین و تقابل‌جویی سیاسی با این کشور دنبال می‌کند؛ مورد انتقاد قرار داد.

در بیانیه سفارت چین می‌خوانیم: پمپئو به دفعات به دروغگویی علیه چین پرداخته و ما یک بار دیگر از آمریکا می‌خواهیم با کنار گذاشتن تفکر جنگ سرد و قضاوت ایدئولوژیک‌محور، دست از اتهام‌زنی و حمله بردارد و با اتخاذ رفتاری سازنده، به فکر اصلاح رابطه با چین باشد.

گفتنی است پمپئو که برای حضور در نشست «کواد» با حضور همتایان ژاپنی، هندی و استرالیایی به توکیو سفر کرده است؛ از این فرصت برای بدگویی از دولت پکن استفاده کرد و خواستار همکاری برای مقابله با نفوذ چین شد.

وی در این باره مدعی شد: به عنوان شرکای گروه کواد، اکنون همکاری در راستای حراست از مردم و شرکایمان در قبال سوء‌استفاده، فساد و زورگویی چین، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد- مقابله با اقداماتی که مشابه آن را در دریای چین شرقی و جنوبی، هیمالیا و تنگه تایوان شاهد هستیم.

پمپئو همچنین مدعی شد که این چهار کشور در همراهی با یکدیگر، قادر به ایجاد یک چارچوب امنیتی واقعی (علیه چین) خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار