کد خبر:۸۸۱۷۰۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز به دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته مجهز است

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه به دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته (HPLC) مجهز شده است.

یوسف تمثیلیان، مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته (HPLC) از محل بند «ه» تبصره ۴ بودجه ۱۳۹۸ کشور خریداری و در این دانشگاه راه‌اندازی شده است.

تمثیلیان افزود: کروماتوگرافی مایع با کارایی پیشرفته (HPLC) از مهم‌ترین تجهیزات حوزه جداسازی تجزیه است که براساس قطبیت نمونه و تمایل آن به فاز ساکن یا فاز متحرک، ترکیبات موجود در آن از یکدیگر جدا شده و در انتها ترکیبات آن توسط آشکارساز تعبیه شده شناسایی می‌شود.

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز اضافه کرد: در سال ۱۳۹۹ مدیریت امور آزمایشگاه‌های دانشگاه با تهیه طرح توجیهی و تحقیقات بازار در زمینه‌های پژوهشی و تجاری در بخش مواد غذایی، محصولات کشاورزی و غلات دامی وارداتی، تولیدات داخل و پروژه‌های تحقیقاتی، از محل پژوهانه ارزی موفق به خریداری تجهیز HPLC تحت نام تجاری AZURA از شرکت شیمیایی بهان به عنوان نماینده شرکت KNAUER آلمان شد.
 
وی ادامه داد: این تجهیز، مجهز به سه آشکارساز UV.Vis، RI و FLD و همچنین مشتق ساز آفلاتوکسین و اتوسمپلر به عنوان یکی از کامل‌ترین امکانات در حوزه کروماتوگرافی است.

تمثیلیان بیان کرد: با اضافه شدن این تجهیز به آزمایشگاه کروماتوگرافی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های آزمایشگاه مرکزی، هم اکنون این آزمایشگاه با در اختیار داشتن دو دستگاه HPLC ساخت آلمان، یک دستگاه HPLC ساخت ایران و تجهیزات GC و GC/Mass برای آزمون نمونه‌های اداره استاندارد، نمونه‌های پژوهشی و تجاری، آموزش و آزمون اولیه و با بهره گیری از کادر مجرب خود در قالب سیستم مدیریت کیفیت مطابق با استاندارد ISO/IEC ۱۷۰۲۵ بیش از پیش آماده ارائه خدمات به انواع مشتریان درون و برون سازمانی از جمله دانشجویان، صنعتگران، سازمان‌های دولتی و خصوصی در سراسر کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار