درحالیکه مسئولان بهداشت کشور از نبود بودجه کافی برای مدیریت کرونا گلایهمندند اسناد نشان میدهد که با دستور رییس جمهور بودجه میلیاردی از این بخش صرف ساختمانی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اوایل تابستان امسال بود که انتشار خبری در رسانهها مبنی بر هیئت علمی شدن دختر رییس جمهور آن هم بدون طی کردن فرآیندهای قانونی جذب، جنجالبرانگیز شد. داستان از این قرار بود که (طبق اعلام برخی مطلعین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی) مریم روحانی، دختر حسن روحانی، بدون هیچگونه شرکت در فراخوان و طی کردن مراحل قانونی به عضویت هیئت علمی گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درآمده و نام وی در لیست اعضای هیئت علمی سایت درج شده است.
فعالیت در دانشگاه برای گذراندن تعهد خدمتی نه هیئت علمی شدن!
چنین موضوعی باعث شد در آن زمان رسانههای متعددی ماجرا را از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جویا شوند و پس از کشوقوسهای فراوان و فشارهای رسانهای، مسئولان دانشگاه که تا آن زمان سکوت کرده بودند، اعلام کردند، دختر رییس جمهور فارغ التحصیل رشته دکترای زیست فناوری پزشکی از انستیتو پاستور ایران بوده که پس از فارغ التحصیلی درخواست گذراندن تعهدات قانونی خود را در آذر ماه سال ۹۸ به دانشکدههای فن آوریهای نوین پزشکی دانشگاه ارائه کرده است و با نظر موافق به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام شده و درنهایت مریم روحانی جهت گذراندن تعهدات قانونی از تاریخ ۱۸ دی ماه سال ۹۸ به عنوان عضو هیئت علمی تعهداتی در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی شروع به کار نموده است.
شایان ذکر است که تا قبل از اعلام دانشگاه هیچ سوابق تحصیلی از مریم روحانی در دست نیست و طبق آخرین اطلاعات وی دوران تحصیل کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی خود را در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد گذرانده است.
۲۸۹ عضو همچون دختر رییس جمهور در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی فعالند
ابهام و سوال درباره این موضوع زیاد بوده و هست، اما مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اجرای چنین موضوعی را تنها برای دختر رییس جمهور ندانستند و به گفته آنان در حال حاضر ۲۸۹ عضو هیئت علمی با شرایط مشابه وی در دانشگاه مشغول گذراندن تعهدات خود هستند و پس از به پایان رسیدن تعهدات، رابطه کاری این گونه افراد با دانشگاه قطع خواهد شد و صرفاً افرادی به استخدام هیئت علمی دانشگاه در خواهند آمد که در فراخوان جذب اعضاء هیات علمی دانشگاه شرکت کنند.
نمایندهای که اتش زیرخاکستر را روشن کرد
چنین اطلاعیهای از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی پرونده ماجرا را تا حد زیادی بست تا اینکه چندی پیش یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی آتش زیرخاکستر را مجددا شعلهور کرد. علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس همزمان با اعلام این مسئله که برای تکمیل پروژههای عمرانی کشور مشکلات بیشماری وجود دارد و کمبود بودجه بسیاری از آنها را نیمهتمام متوقف کرده است از موضوع تازهای پرده برداشت.
سوءاستفاده از حضور دختر رییس جمهور برای گرفتن بودجه
طبق اعلام این نماینده، به واسطه هیئت علمی بودن دختر رییس جمهور در دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، مسئولان این دانشگاه تخصیص بودجهای میلیاردی برای ساخت ساختمانی جدید را درخواست کردند و تنها ظرف مدت ۴۸ ساعت و بدون طی کردن مراحل قانونی، مجوز برداشت مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از منابع یک میلیارد یورویی تامین هزینههای مدیریت و مقابله با ویروس کرونای صندوق توسعه ملی برای این امر صادر شد.
درواقع مطابق درخواست مستقیم مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، محمدباقر نوبخت با دستور رییس جمهور چنین هزینهای را در تاریخ سیام تیرماه امسال تخصیص داده است.
گویا مسئولان دانشگاه شهیدبهشتی از حضور این شخص در دانشگاه استفاده کرده و به این واسطه هزینهای را دریافت کردهاند. به اعتقاد نماینده مردم خمین در مجلس «وقتی پای نزدیکان آقای روحانی در میان باشد با چشم برهم زدنی اعتبارات کلان به سمت سوژه مورد نظر سرازیر میشود».
این موضوع درحالی است که طی چند روز اخیر وزیربهداشت از کمبود بودجه و دست نیافتن به منابع اختصاص یافته به بحث بیماری کرونا گلایه میکند و در این بین کسی پاسخگو نیست.
منابع غیررسمی از دانشگاه حمایت میکنند
اختصاص بودجه میلیاردی در شرایط فعلی کشور جهت ساخت یا خرید ملک تازهای برای دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موضوعی است که مسئولان دانشگاه تاکنون دربارهاش سکوت کردهاند و برای شفافیت آن حاضر به صحبت نیستند به اعتقاد آنها چنین مسئلهای رسمیت ندارد و اظهار نظر دربارهاش بیهوده است. البته برخی منابع غیررسمی به خبرگزاری دانشجو اعلام کردهاند که افرادی سودجو قصد تخریب این فرد و دانشگاه را دارند و با اعلام اخبار دروغین میخواهند فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را زیرسوال برند، همچنین این منابع اعلام کردند که این ساختمان بسیار قدیمی بوده و برای حفظ امنیت پرسنل و تجهیزات گرانقیمت تصمیم به جابجایی ساختمان گرفته شده که پس از ماهها تلاش، دولت با تامین بودجه آن موافقت کرده است و وزیر بهداشت در جریان کامل این امر قرار دارد.
اما این موضوع قانعکننده نبوده و حتی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در نامهای به رییس دیوان محاسبات کشور خواستار شفافسازی و پیگیری موضوع تخصیص بودجه میلیاردی از اعتبارات صندوق توسعه ملی جهت ساخت و ساز در دانشگاه شده است.
دلیل سکوت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی چیست؟
صحبتهای فوقالذکر تماما به صورت غیررسمی به خبرگزاری دانشجو اعلام شده و هنوز اطلاعیه یا گزارشی رسمی برای صحت و سقم آن از هیچکدام از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دریافت نشده است. اما تاکی مسئولان میخواهند در سکوت خبری به سر برند؟ شاید معتقدند که چیزی تا انتهای سال پایانی دولت نمانده و تمام این موضوعات به درست یا غلط با روی کارآمدن افراد جدید فراموش خواهند شد. شایدهم میخواهند با سکوت خود بر این موضوع صحه گذارند و حرفی برای پنهان کردن ندارند.
درهر صورت خبرگزاری دانشجو پیگیر موضوع است و صحت و سقم ماجرا را با بررسی اسناد و مدارک طرفین اعلام خواهد کرد.
ناموسا تاس میندازی
یدونه از این جفت شیش هاتم ب من بده