کد خبر:۸۸۳۵۴۷
گودرزی در گفتگو با دانشجو:

اقدامات گازانبری مجلس در مواجه با کم‌کاری دولت نتیجه‌ای برای مردم ندارد / استیضاح رئیس جمهور عقلانی نیست

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: اقدامات گازانبری مجلس همچون طرح استیضاح رئیس جمهور در مقابل با کم‌کاری دولت نتیجه‌ای برای مردم و نظام ندارد.

گودرزی، دبیر دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: طرح استیضاح رئیس جمهور بیش از آن که یک طرح عقلانی باشد، یک طرح احساسی است و نتیجه آن از یک سو موجب بحران و آشوب و از سوی دیگر موجب قهرمان سازی رئیس جمهور می‌شود؛ به گونه‌ای که آقای روحانی پس از گذشت این هفت سال که نتوانسته هیچ کاری انجام دهد مدعی خواهد شد که نگذاشتند بنده کار کنم.

وی با بیان اینکه استیضاح و قهرمان سازی از رئیس جمهور طی این چند ماه ضربه مهلکی به کشور و نظام وارد می‌کند، افزود: نمایندگانی که استیضاح رئیس جمهور را پیگیری می‌کنند به بیانات رهبر معظم انقلاب در بدو شروع فعالیت مجلس یازدهم که فرمودند دولت باید تا روز آخر وظایف خود را انجام بدهد توجه نداشته اند. معتقدم این نمایندگان بیش از آنکه به دنبال حل مشکلات مردم باشند به دنبال شوآف هستند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت تصریح کرد: ولایت مداری یعنی اینکه وقتی رهبر معظم انقلاب مسئله‌ای را مطرح می‌کنند همه کمک کنند تا هزینه‌ای بر نظام تحمیل نشود؛ با این وجود اقدامات گازانبری مجلس در مواجهه با کم کاری دولت هیچ نتیجه‌ای برای مردم و نظام ندارد.

گودرزی اضافه کرد: طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی پس از طی شدن روند استیضاح، معاون اول رئیس جمهور با موافقت رهبری جانشین رئیس دولت می‌شود؛ بنابراین نکته‌ای که وجود دارد این است که تفکر معاون اول رئیس جمهوری لیبرالی بوده و انگیزه‌ای برای خدمت ندارد و در مدت ۵۰ روزه‌ای که قانون برای برگزاری انتخابات تعیین کرده هیچ کاری انجام نمی دهد.

وی افزود: در بند ۲ اصل ۸۹ قانون اساسی نیز تصریح شده: در صورتی که یک سوم نمایندگان درخواست استیضاح را امضاء کنند رئیس جمهور نهایتا ظرف مدت حداکثر یک ماه باید در مجلس حاضر شود و به سوالات پاسخ دهد و بعد از طرح پاسخ‌های رئیس جمهور اگر دو سوم از نمایندگان به عدم کفایت رئیس جمهور رای بدهند طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی عدم کفایت رئیس جمهور باید به تایید رهبر انقلاب هم برسد. معتقدم نمایندگان با این اقدام عملا رهبری را وارد به انجام یک سری اقدمات ناخواسته می کنند و هزینه بیشتری به نظام وارد خواهند کرد.

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: با توجه به طولانی بودن روند استیضاح و از طرفی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ معتقدم نمایندگان پیگیر استضاح رئیس جمهور می‌خواهند دولت و نظام را وارد یک چالش و بحران بی ارزش کنند؛ چالشی که بحرانی آفرینی آن بیش از این است که خدمتی به نظام ارائه شود.

گودرزی با بیان اینکه مجلس یازدهم طی این چند ماه توقعاتی را که نسبت به یک مجلس انقلابی وجود داشته برآورده نکرده، تصریح کرد: مجلس در وهله اول باید طرح‌ها و قوانین مهم اجرایی را تصویب و دولت را ملزم به اجرای این قوانین کند و از طرفی به شفاف سازی قانون بودجه و دیگر قانون‌هایی که مد نظر دولتی‌ها هستند بپردازد. همچنین مجلس باید بعد نظارتی خود را بر وزراء اعمال کند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه این موضوع که اگر دو یا سه وزیر استیضاح شوند و یا استعفاء بدهند کل دولت باید یک بار دیگر از مجلس رای اعتماد بگیرد نمایندگان مجلس را در خواب فرو برده، اظهار کرد: نمایندگان به جای استیضاح رئیس جمهور می توانند از وزراء سوال بپرسند و یا بازدید‌های میدانی خود را از وزارتخانه‌ها افزایش دهند. همچنین مجلس می‌تواند امور مربوط به طرح‌هایی را که در اجرا با مشکل مواجه شده اند تسهیل کند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: اینکه با استیضاح وزراء، دولت باید مجدد از مجلس رای اعتماد بگیرد بهتر از این است که مجلس بخواهد رئیس جمهور را استیضاح کند و هزینه‌های به مراتب هنگفت‌تر و بدتر را روی دست نظام بگذارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار